Nieuwsbrief 5 juli 2019

  • Gemaakt op: 5-7-2019 10:00
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door: Pien Snabilie
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  
Gevonden voorwerpen 
Denkt u eraan om komende week nog even bij Pien van de administratie te checken of er nog kledingstukken van uw kind(eren) bij de gevonden voorwerpen liggen? In de zomervakantie worden alle gevonden voorwerpen weer opgeruimd (naar een goed doel gebracht) om na de zomer met een schone lei te starten. 

Dinsdag 9 juli laatste gymlessen
Donderdag 11 juli wordt er geen gymnastiekles meer gegeven.  Dinsdag 9 juli aanstaande worden de laatste gymnastieklessen gegeven. De ouders van groep 3 mogen donderdag de kinderen meteen naar school brengen, waar juf Juliette de kinderen opvangt. De kinderen kunnen vanaf dinsdag hun gymspullen mee naar huis nemen. 

Woensdag 10 juli eindfeest
Op woensdag volgende week vieren we met alle leerlingen het eindfeest. In alle groepen worden feestelijke workshops en activiteiten aangeboden door de organisatie 'grote broer'. Rond 11.45 uur nemen we met alle kinderen en leerkrachten afscheid van de leerlingen van groep 8 en zwaaien we hen uit.

Binnen schoenen en gymspullen mee naar huis nemen   
Om na de zomervakantie weer fris te beginnen, willen we u vragen om alle binnen schoenen en de gymnastiekkleding van uw kind(eren) mee naar huis te nemen. Alvast veel dank! 

Donderdag 11 juli ouders welkom in de school
Op de laatste schooldag voor de zomervakantie, donderdag 11 juli, bent u van harte welkom om uw kind naar de groep te brengen of daar op te halen en de leerkracht nog even dag te zeggen. Dan kunt u meteen alle spullen van uw kind meenemen en bij Pien nog even checken of er geen spullen van uw kind(eren) bij de gevonden voorwerpen achterblijven.

Donderdag 11 juli kennismaking nieuwe leerkracht(en)
Op donderdag 11 juli aanstaande van ongeveer 10.45 tot 12.00 uur gaan de nieuwe groepen 3 tot en met 8 naar hun nieuwe lokaal om daar kennis te maken met hun nieuwe leerkracht. De nieuwe collega's Remo Huigsloot (groep 6B), Henny Straatman en Marianne Berkhout (groep 7B) zijn deze ochtend aanwezig om de kinderen van hun groep te leren kennen.

Basecamp indeling volgend schooljaar
Volgend schooljaar hebben we op de eerste etage extra groepen en zijn alle basecamps in gebruik. Groep 5 komt in de  huidige basecamp van groep 7 met een eigen leerplein. Groep 6A komt in de huidige basecamp van groep 5/6. Groep 6B komt in de huidige basecamp van groep 5. Groep 6A en 6B delen de leerpleinen rond het keukenblok tussen de beide basecamps. Groep 7A komt in de huidige basecamp van groep 6. Groep 7B komt in de lege basecamp naast de directiekamer. Deze groepen delen samen de leerpleinen tussen hun basecamps. Groep 8 komt in de huidige basecamp van groep 8 met het daarbij horende leerplein.

Vrijdag 12 juli zomervakantie  
Donderdag 11 juli is de laatste schooldag voor de zomervakantie. Om 15.00 uur start de zomervakantie. We verwachten alle kinderen op maandag 26 augustus 2019, na een hopelijk heerlijke ontspannen vakantie, weer op school voor de start van het nieuwe schooljaar. 

We wensen u en uw kind(eren) een hele fijne vakantie! 

Namens het team van de A.Bekemaschool,
Met hartelijke groet,

Jacqueline Schulte
directeur a.i. A.BekemaschoolFoto's

Video's

Meer informatie