Het-Satellietje- nr.32

  • Gemaakt op: 29-5-2017 00:00
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door: Anja Vredevoort
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

Bijna is het zover... 

Nog een paar dagen en dan is het eindfeest! Hier nog even de laatste puntjes zodat iedereen op de hoogte is.  

 

Om 13.30 uur gaan de groepen naar buiten en nemen plaats op de aangegeven plek voor het podium. Vanaf 13.45 uur gaat het hek open en mogen de ouders het plein op. De ouders nemen plaats achter de leerlingen van de groepen 8. 

Als iedereen een plekje heeft opent Astrid ter Meulen het feest. Als voorprogramma hebben de groepen 1/2 met de hele klas iets leuks voorbereid.  
Na de optredens van de groepen 1/2 gaat de talentenshow van start. Dan beginnen we met de individuele nummers waarin een aantal (en soms zelfs de hele groep) leerlingen uit de groep hun talent laat zien. We beginnen met groep 3a, dan komt groep 3b en zo gaan we door tot we bij groep 8b zijn.  
 

Even een paar spelregels om de dag soepel te laten verlopen: 

- Na de optredens van de groepen 1/2 zijn de ouders verantwoordelijk voor hun eigen kind. 

- Er mogen op het plein alleen op de Satelliet gekochte consumpties genuttigd worden. 

- Er is een speciale rook-zone buiten het schoolplein ingericht waar u kunt roken. Dit is de enige plek waar roken is toegestaan.  

 
Er zal bij de ingang van het plein een kraam staan waar u consumptiebonnen kunt kopen.  

De consumptiebonnen kosten € 0,50 eurocent per stuk. Met deze consumptiebonnen kunt u diverse versnaperingen kopen. Ook zijn er verschillende activiteiten te doen voor de kinderen. Het feest duurt tot 16.30 uur. Om 16.00 uur sluit de bar en kunt u nog even gezellig uw drankje opdrinken voor het feest echt ten einde is. 

 

We hopen dat u voldoende informatie heeft en dat het een geweldige dag gaat worden! 

 

Belangrijk voor alle ouders! 

Vanaf dinsdag 6 juni worden er in alle groepen Cito toetsen afgenomen. Het is belangrijk dat iedere leerling op het geplande moment mee kan doen aan deze toetsen. Wij willen u er op attent maken dat het door ons zeer op prijs wordt gesteld als afspraken zoals b.v. huisarts, tandarts en dergelijke (natuurlijk buiten dringende afspraken), niet onder schooltijd worden gepland. Zoals altijd is het belangrijk dat iedereen op tijd aanwezig is. Alvast bedankt voor de medewerking! Voor alle leerlingen: succes! 

Wij gaan uit van goede resultaten, iedereen heeft er hard voor gewerkt dit jaar!  

  

Ik in de MR? 

Maria Patti zal aankomend schooljaar haar functie als MR lid neerleggen, omdat haar dochter naar het Voortgezet Onderwijs gaat. 

De MR is daarom op zoek naar een nieuwe ouder die inzicht wil krijgen in schoolzaken en daarmee een bijdrage wil leveren aan de kwaliteit van het onderwijs op school.  

Als u invloed wilt hebben op het onderwijs van uw kinderen, of daar in ieder geval betrokken bij wil zijn, meldt u zich dan aan als kandidaat! Voor vragen over het MR lidmaatschap of aanmeldingen kunt u terecht bij: 

Lea Webeling, leerkracht groep 7B   l.webeling@askoscholen.nl 

Inge Steltman, leerkracht groep 1/2A  i.steltman@askoscholen.nl 

Mindy van den Berg, leerkracht 5A   m.vanden.berg@askoscholen.nl 

Natuurlijk willen wij Maria Patti hartelijk bedanken voor haar inzet! 

Namens de MR 

 

Jarigen 

De jarigen van deze week zijn: Nick EkkelboomVinnie Beezhold, Roxanne AyoubXepharino Fernandes, Bradley Schoens, Senna Vellinga, Niamh Ververs en Luna Vos.  

 

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Astrid ter Meulen 


​Bijna is het zover..., belangrijk voor alle ouders!, ik in de MR?, jarigen 

Foto's

Video's

Meer informatie