Het Satellietje 11

  • Gemaakt op: 26-11-2018 00:00
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door: Anja Vredevoort
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

Agenda 

 

 

Dinsdag 4 december  

Ouders zijn welkom om surprises te bekijken van 14.15 tot 15.00 uur 

Voor ouders en leerlingen 

Woensdag 5 december 

Sinterklaasfeest 

Voor alle leerlingen 

Donderdag 6 december 

De school start een uurtje later 9.30 uur (deur open om 9.20 uur) 

Voor alle leerlingen  

Vrijdag 7 december  

School in kerstsfeer brengen  

Ouderhulp gevraagd van 14.15 tot 14.45 uur.   

 

Jarigen 

De jarigen van vorige en deze week zijn: Gianneala 4A, Tuana 8A, Otto 8B, Sanae 8B, Nelaïyah 6ARashiloh 1/2C, Leah 5B, Mason 1/2C, Selina 6B, Daley 1/2B, Cramer 1/2D,  en Hüseyin 5B. Allemaal van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag.  

 

Kijkmiddag   

Alle groepen zijn druk bezig met het maken van mooie knutselwerken, tekeningen en andere versiersels. De groepen 5 t/m 8 zijn hard aan het werk met de surprises.  

Op dinsdag 4 december wordt alles in de klassen tentoongesteld.   

Mocht u nieuwsgierig zijn naar alle knutselwerken en surprises bent u welkom van 14:15 tot 14:45 om een kijkje te nemen in de klassen.    

 

Aankomst Sinterklaas  

Sinterklaas heeft ook dit jaar weer beloofd om onze school een bezoek te brengen. Hij zal ons bezoeken op woensdag 5 december.   

De leerlingen worden op de gewone tijd in de klas verwacht en zijn op de gewone tijd klaar. Bij binnenkomst mogen de kinderen hun jas aan houden.   
Om half 9 vragen we de ouders alvast naar buiten te gaan, zodat de groepen samen met hun leerkracht rond 8:45 uur naar buiten kunnen gaan naar de daarvoor afgesproken plekken. Samen zingen wij liedjes en hopen dat Sinterklaas op tijd bij ons aan komt!  

Wij hebben er alvast heel veel zin in.   

Groetjes van de Sint-werkgroep.   

 

Donderdag 6 december 

Vandaag start de school een uurtje later zodat de leerlingen nog even kunnen nagenieten van het Sinterklaasfeest. De school gaat open om 9.20 uur en wij starten met de les om 9.30 uur.  

 

Vervanging Lotte Stegeman 

Zoals u in een eerdere nieuwsbrief heeft kunnen lezen, neemt Lotte Stegeman per 1 december afscheid van onze school. 

Op dit moment is zij leerkracht in groep 7B en voor deze groep is dus een vacature ontstaan. Tot nu toe is er nog geen kandidaat om de vacature te vervullen. Vanaf 1 december tot de kerstvakantie worden de maandag en de dinsdag vanuit de Talentenpool van ons bestuur vervangen. Wij hopen dat er in het nieuwe jaar een lange termijn oplossing is. Als er iets bekend is leest u dit in onze nieuwsbrief. 

 

De Satelliet in gesprek met gemeente! 

Het is interessant voor alle ouders om te weten dat onze school, samen met de ASKO, ons bestuur, in gesprek is met de gemeente over het gebouw waarin onze school gevestigd is. Hoewel wij ons bewust zijn van het authentieke gebouw en de uitstraling in onze buurt, heeft het ook zijn beperkingen. Zo past de vorm met al zijn lange gangen, niet altijd meer bij onze visie op onderwijs en de wensen die wij hebben om goed onderwijs te bieden. En doordat het gebouw gedateerd is, is onderhoud en schoonmaak een flinke kostenpost. Hoog tijd om te onderzoeken waar mogelijkheden liggen. Alle gesprekken staan nog aan het begin van het traject en via de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte. 

 

Vriendelijk verzoek aan leerlingen en ouders 

In verband met de veiligheid zouden wij aan iedereen willen vragen om geen fietsen te stallen in de smalle doorloop naar het grote speelplein. Fietsen alleen plaatsen in de fietsenrekken. Bedankt alvast.  

 

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Jessica Laagwater 

 

 

 

 

 


​Agenda, jarigen, kijkmiddag, aankomst Sinterklaas, donderdag 6 december, vervanging Lotte stegeman, de Satelliet in gesprek met gemeente, vriendelijk verzoek aan leerlingen en ouders

Foto's

Video's

Meer informatie