Het Satellietje 23

  • Gemaakt op: 19-3-2019 00:00
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door: Anja Vredevoort
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

Agenda 

 

 

Woensdag 20 maart 

Landelijke verkiezingen stemlocatie kleutergymzaal 

Stemgerechtigden   

Donderdag 28 maart  

ASKO Studiedag team 

Alle leerlingen zijn vrij  

Vrijdag 29 maart 

Kunstschooldag  

Groep 8A en 8B 

Maandag 1 t/m woensdag 3 april 

Kamp groep 7 

 

Groep 7A en 7B 

Woensdag 3 t/m vrijdag 5 april 

Kamp groep 6 

 

Groep 6A en 6B 

Vrijdag 12 april  

Palmpaasoptocht  

Groepen 1 en 2 

Woensdag 17 april 

Koningsdag, sportdag in teken van Koningsdag 

Groep 1 t/m 8   

Vrijdag 19 april  

Goede Vrijdag  

Alle leerlingen zijn vrij 

Maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei  

Meivakantie  

Alle leerlingen zijn vrij  

 

Jarigen 

De jarigen van deze week zijn: Sem 6A, Isis 1/2D, Regina 8A, Daoud 1/2A en Naomi 1/2D. Allemaal van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag.  

 

Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen groepen 6 en 7. 

Afgelopen donderdagmiddag vond om 14.15 uur de informatiemiddag over het komende schoolkamp plaats. Er was een onverwacht grote opkomst en daardoor pasten alle ouders nauwelijks in het lokaal. Onze excuus daarvoor en volgend schooljaar zullen wij deze informatiebijeenkomst anders organiseren. Mochten er ouders zijn die door de drukte informatie niet goed hebben gehoord of hun vraag niet hebben kunnen stellen? Loopt u gerust even bij een van de leerkrachten die mee gaan op kamp langs. Ook kunt u een mail sturen of telefonisch contact op nemen. 

Vandaag krijgen de leerlingen de kampbrieven mee. Twee daarvan graag retour bij de leerkracht voor 23 maart. 

 
Bs de Satelliet op weg naar IKC! 

Zoals u in eerdere nieuwsbrieven heeft kunnen lezen, is ons bestuur de ASKO, in gesprek met de gemeente Amsterdam over nieuwbouwplannen voor onze school. Deze toekomstige school zal een Integraal Kind Centrum zijn, wat betekent dat naast onderwijs, kinderen van 0 tot 13 jaar naar verschillende behoeften van ouders, in ons deels gezamenlijk gebouw, kunnen worden opgevangen. Onze wens is dat wij vanuit een pedagogische visie alle kinderen een veilige plek bieden waar zij kunnen leren, ontwikkelen en ontspannen.  

Een werkgroep die bestaat uit: Jan-Willem van Schendel, namens de ASKO, Job van Velzen van Etuconsult (een expert op het gebied van IKC ontwikkeling), Ania Pejs MR, Petra van Urk, Inge Steltman en directie heeft een plan van aanpak en een eisenpakket samen gesteld. Deze documenten zijn gedeeld met SmallStepsCombiwel en Eigen&Wijzer. Alle drie organisaties die kinderopvang organiseren en aangegeven hebben graag onze partner te worden. 

Vrijdag 22 maart zullen de 3 mogelijke partners zichzelf aan de werkgroep presenteren. N.a.v. deze presentaties volgt naar alle waarschijnlijkheid een keuze.  

Zodra er iets bekend is of er andere stappen volgen, kunt u dit lezen in onze nieuwsbrief. 

 

Studiedag 28 maart! 

Op 28 maart is onze school dicht en zijn alle leerlingen vrij. Ons bestuur, ASKO heeft voor alle personeelsleden, zo'n 900 van 33 scholen een studiedag georganiseerd in de Meervaart in Amsterdam. De personeelsleden van onze school zullen daar collega's ontmoeten van alle andere ASKO-scholen. Er zijn tal van sprekers en workshops. Het belooft een inspirerende dag te worden. 

 

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Jessica Laagwater


​Agenda, jarigen, voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 6 en 7, bs de Satelliet op weg naar IKC, studiedag 28 maart. 

Foto's

Video's

Meer informatie