Het Satellietje nr 8

  • Gemaakt op: 14-10-2019 00:00
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door: Anja Vredevoort
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

Agenda 2019-2020 

 

 

 

Maandag 21 t/m vrijdag 25 oktober 

Herfstvakantie 

Alle leerlingen zijn vrij 

Donderdag 31 oktober  

Bezoek aan de Krakeling 

Voor groepen 7 en 8 

Donderdag 31 oktober  

Voorlichtingsavond VO van 19.00 -20.30 uur  

Voor leerlingen en ouders van groep 8 

Vrijdag 1 november  

Studiemiddag vanaf 12.00 uur  

Alle leerlingen vrij vanaf 12.00 uur.  

Maandag 11 november  

Sint-Maarten  

Groep 1 en 2  

Dinsdag 12 november  

Informatieavond  

Workshops voor ouders 

 

Jarigen 

De jarigen van deze en volgende week zijn: Linn 8A, Natischa 5A, Lamik 3A, Adam 5A, Amin 6A, Amy-Jane 4B, Ayse 5A, Jidde 3A, Dailey 6A, Kenzo 1/2D, Elisa 3A, Maaike 5B en Achraf 6A. Allemaal van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag gewenst!  

 

Onze meester Henk:  

Vorige week heeft u al kunnen lezen dat onze meester Henk in het ziekenhuis ligt.  

Heel veel leerlingen en ouders hebben bij onze administratie kaarten en tekeningen ingeleverd om hem een hart onder de riem te steken.  

Onze collega en zijn kleinzoon, Bas Nedermeijer, leest alle kaarten voor en laat hem alle mooie tekeningen zien. Het doet meester Henk goed om te merken dat zoveel mensen met hem meeleven.  

Mocht u nog kaarten of tekeningen voor onze trouwe vrijwilliger hebben dan kunt u deze nog steeds inleveren bij de administratie of de leerkracht van uw kind. Er gaan bijna dagelijks collega’s bij hem langs en deze nemen de kaarten, brieven en tekeningen graag voor u mee! Zodra wij meer nieuws hebben, brengen wij u ook op de hoogte.  

  

Informatieavond voortgezet onderwijs:  

Beste ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 8,  

Ieder jaar organiseren de VO-scholen in Noord een informatieavond over het voortgezet onderwijs voor groep 8 leerlingen en hun ouders. Twee VO-scholen (een vmbo-school en een havo/vwo-school) bezoeken dan onze school. Zij zullen een algemene voorlichting geven over de kernprocedure en over alle scholen in Amsterdam-Noord.  

De avond zal beginnen met een algemene voorlichting over de voortgezet onderwijsscholen die in Noord aanwezig zijn. Daarna is er een mogelijkheid tot vragen stellen door leerlingen en ouders.   

De leerlingen zullen hun vragen vooraf met de leerkrachten voorbereiden. U kunt thuis ook alvast nadenken over de vragen die u heeft. Mogelijk worden deze in de algemene voorlichting al beantwoord en zo niet, dan kunt u in het tweede gedeelte uw vragen stellen.  

 

Deze informatieavond vindt bij ons op school plaats op donderdag 31 oktober. Het duurt van 19:00 uur tot 20:30 uur. De deur van de hoofdingang gaat open om 18:50 uur.  

 Wij hopen zoveel mogelijk ouders en leerlingen die avond te ontvangen.  

 

Met vriendelijke groet,  

De leerkrachten van groep 8  

 

Nieuwe datum schoolfotograaf 

Zoals u vorige week heeft kunnen lezen, middels een Parro bericht, gaat de schoolfotograaf morgen niet door. Inmiddels hebben wij wel al een nieuwe datum staan waarop de schoolfotograaf langskomt namelijk op vrijdag 10 januari 2020.  

Noteert u deze datum vast in de agenda?  

 

Herfstvakantie  

Aan het eind van deze week start de herfstvakantie. Alle leerlingen zijn vanaf 19 t/m 27 oktober vrijVoor iedereen alvast een fijne herfstvakantie!   

 

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Doritha de Koning 

 

 


​Agenda, jarigen, onze meester Henk, informatieavond voorgezet onderwijs, nieuwe datum schoolfotograaf, herfstvakantie.

Foto's

Video's

Meer informatie