Het Satellietje nr.28

  • Gemaakt op: 18-4-2017 00:00
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door: Anja Vredevoort
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

Kamp Heino  

DAG 1: Op woensdag 5 april vertrokken de groepen 7 naar kamp Heino. Daar gingen ze lunchen. Na het lunchen gingen ze midgetgolfen. Vervolgens gingen de groepen 7 zwemmen. Daarna gingen ze eten en naar het Jacobsgat daar gingen ze Levend Stratego en het Dierengeluidenspel spelen. En in de avond gingen ze naar de discotheek. 

DAG 2: In de ochtend erna gingen ze ontbijten en gymmen in de sporthal. Kinderen konden daarna vrij voetballen.  

Toen gingen ze lunchen. En erna deden ze een speurtocht. In de avond konden ze stokbrood bakken en barbecueën. 

Toen gingen ze de dieren voeren. En de Bonte Avond houden. En naar de disco.  

DAG 3: In de ochtend erna gingen ze inpakken en opruimen. Daarna gingen ze ontbijten en naar Slagharen. Daar konden ze vrij spelen. 

Wij vonden dit een fantastisch kamp!!! 

Geschreven door Nayelica en Vanessa uit groep 7a 

 

Groepen 6 op kamp!  

Vandaag gaan de groepen 6 op kamp. Zij gaan net zoals de groepen 7 naar Heino. Ook de leerlingen van groep 6 gaan gezellig een dagje naar Slagharen. Het kamp voor de groepen 6 wordt o.a begeleid door: Ron van Beekhoven Monique Out, Dryske Roosjen en Doritha de Koning. Vanaf deze plek wensen wij de groepen 6 en begeleiders veel plezier 

 

Cito groep 8 

Vanaf vandaag hebben de leerlingen van groep 8 de Cito eindtoets. De leerlingen hebben de afgelopen tijd hard geoefend en gaan ervoor! Namens de leerkrachten wensen wij onze groepen 8 heel veel succes met de Cito!  

  

Verlengde schooldag handbal en voetbal  

Na de meivakantie starten weer de verlengde schooldagen in de gymzaal van de Satelliet. De leerlingen van groep 3, 4 en 5 hebben vorige week kennismakingslessen handbal gehad. De leerlingen die zich hier voor wilden opgeven hebben een inschrijfformulier meegekregen. Dit kan bij mij ingeleverd worden. De verlengde schooldag handbal vindt plaats op donderdag van 14.30 uur tot 15.30 uur. Zorg er voor dat u om 15.30 uur in de gymzaal bent zodat u uw kind kan meenemen. Er is plek voor 14 leerlingen. Bij meer aanmeldingen wordt er geloot. 

  

De leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 hebben vorige week kennismakingslessen voetbal gehad. Ook deze leerlingen hebben een inschrijfformulier meegekregen. De verlengde schooldag voetbal vindt plaats op vrijdag van 14.30 uur tot 15.30 uur. Ook voor deze leerlingen geldt dat als er te veel aanmeldingen zijn dat er geloot wordt. 

Zorg er voor dat uw kind extra eten en drinken mee krijgt als zij deelnemen aan de verlengde schooldag. 

Ron van Beekhoven 

 

Jarigen 

De jarigen tot en met eind april zijn: Hanneke Plaizier, Ineke van der Wal, Johnny Riedeman, Djay Stena, Jasper van den Berkmortel, Amaneal SeareNoeaim El AzouziAmr Mohamed, Nadir El MesaoudiAmin Tajjiou, Nadine Azzakriti, Aaron AningMayra Metz, Yanna Bong, Bo Wesseling, Hailey Laaper, Mohammed Sakli, Indy Spiele, Louise Bong en Jessenia Filé. Allemaal van harte gefeliciteerd 

 

Meivakantie 

Deze week nog naar school en dan begint de meivakantie. Van zaterdag 22 april tot en met zondag 7 mei zijn alle leerlingen vrij. Wij hopen dat een ieder geniet van deze heerlijk lange vakantie. Maandag 8 mei gaan wij weer van start.  

 

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Astrid ter Meulen  

​Kamp Heino, groepen 6 op kamp, Cito groep 8, verlengde schooldag handbal en voetbal, jarigen, Meivakantie.​

Foto's

Video's

Meer informatie