Het Satellietje nr.29

  • Gemaakt op: 8-5-2017 00:00
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door: Anja Vredevoort
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

Groepen 3, 4 en 5 op schoolreis 

Morgen, dinsdag 9 mei, gaan de groepen 5 op schoolreis naar Drievliet. 

Woensdag 10 mei graan de groepen 3 en 4 op schoolreis naar Oud Valkenveen.  

De groepen vertrekken rond 8.45-9.00 uur van school en zullen rond 15.45 uur weer terug zijn. Wij wensen de groepen heel veel plezier en maak er een gezellige dag van! 

 

Beste ouders, 

Na 42 jaar werkzaam te zijn geweest als leerkracht in het basisonderwijs heb ik besloten om per 1 september a.s. hiermee te stoppen. 

42 Jaar geleden ben ik begonnen op de St. Leoschool in Amsterdam Oud-West. Toen deze school ging fuseren met de St. Janschool, in dezelfde buurt, kreeg ik een baan aangeboden in Amsterdam-Noord. Ik kwam te werken op de Botteloef in de Banne. Daar heb ik 17 jaar met veel plezier gewerkt in alle groepen, van groep 3 t/m groep 8. Uiteindelijk ben ik, door een goede kennis, terecht gekomen op de Satelliet. De school was toen nog aan de overkant van de weg, waar nu o.a.de puur natuurtuin is. Ook hier heb ik in veel verschillende groepen lesgegeven. De laatste jaren heb ik doorgebracht bij de kleuters. Met veel plezier heb ik genoten van de “kleintjes”. Hoewel ik het werk op school nog steeds erg leuk vind, ga ik mij de komende jaren toch aan andere zaken wijden. 

Ik wil alle collega’s, kinderen en ouders bedanken voor de fijne samenwerking tijdens de afgelopen 23 jaar op de Satelliet. 

Hetty Berendsen 

 

De ouderraad van de Satelliet is op zoek naar nieuwe ouders 

Onze school, de Satelliet heeft een ouderraad. De ouderraad organiseert samen met het team een aantal activiteiten voor de leerlingen van de school. 

Voor volgend schooljaar is de ouderraad op zoek naar 2 á 3 enthousiaste ouders die de ouderraad willen komen versterken. 

De ouderraad komt 6 keer per schooljaar bij elkaar voor een overleg op vrijdagmiddag van 13.15 tot 14.15 uur, onder leiding van Tineke de Roo, teamleider van de middenbouw. 

Tijdens het overleg worden de activiteiten die dat schooljaar plaats vinden besproken en de taken onderling verdeeld. De ouderraad ouders zijn ook aanwezig bij de activiteiten die plaats vinden op school en indien nodig zorgen zij voor extra ouderhulp. 

Mocht u die enthousiaste ouder zijn die de ouderraad wil komen versterken vanaf komend schooljaar, neemt u dan contact op met Saskia Dekker (OR ouder) s.e.dekker@planet.nl of Tineke de Roo (TL MB) t.daatselaar@askoscholen.nl 

 

Jarigen 

De jarigen van de eerste twee weken van mei zijn: Ellen van Voornveld, Monique Out, Ecrin Deveci, Jayden Strobbe, Isabel Bakker, Alina Ben Hammouch, Robert Vlaanderen, Nowemi Tolud, Jon Abdelmalak, Dani Lodder, Ryan Martins Da Cunha, Sara El-baghdadiJherin Fernandes, Danny Meijer, Ferron WanderNikkie van den Berg, Lisa Sirach-EndaraDestiny Slotboom, Sifra RiedewaldDestiney Dissel, Jacely Nijman en Daley Strobbe. Allemaal van harte gefeliciteerd 

 

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Astrid ter Meulen 

 

​groepen 3, 4 en 5 op schoolreis, beste ouders, de ouderraad van de Satelliet is op zoek naar nieuwe ouders, jarigen.

Foto's

Video's

Meer informatie