Het Satellietje nr.34

  • Gemaakt op: 6-6-2016 00:00
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door: Anja Vredevoort
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

Zeilkamp
De groepen 8 zijn vanaf vandaag t/m donderdag op zeilkamp. Vanaf deze plek willen wij de leerlingen, begeleiders, zeilinstructeurs en leerkrachten een hele fijne zeilweek toewensen. Met dit mooie weer zal het vast en zeker lukken!

Aanpassing eindfeest
In de vorige nieuwsbrief heeft u de plannen voor het eindfeest op 7 juli, met de oproep voor hulpouders tijdens dit feest kunnen lezen. Helaas hebben zich te weinig ouders aangemeld en hebben wij in overleg met het MT het besluit moeten nemen het eindfeest te verplaatsen en aan te passen naar wat mogelijk is met de hulp van ouders die zich hebben aangemeld.
Als afsluiting van ons schooljaar bent u daarom van harte uitgenodigd op woensdag 13 juli om 12.00 uur op ons grote speelplein. Samen met de kinderen zwaaien wij om 12.15 uur  de leerlingen van groep 8 uit. Na het uitzwaaien van de leerlingen van groep 8 bent u als ouder verantwoordelijk voor uw eigen kind(eren) op het schoolplein. Er is voor de leerlingen een ijsje en voor iedereen een hapje en een drankje. Rond 13.00 uur wensen wij iedereen een fijne vakantie!
Met vriendelijke groet,
De eindfeestcommissie

Groepen 4 op schoolreisje
Dinsdag 21 juni gaan de groepen 4 op schoolreisje. Wij gaan naar de grootste speeltuin van Europa: Linnaeus hof!  De bus vertrekt om 9.00 uur van school en we verwachten rond 16.00 uur weer op school te zijn. De kinderen hoeven deze dag alleen een 10-uurtje mee te nemen. Wij krijgen een lunch in het restaurant van de speeltuin. Wij hebben er heel veel zin in en houden het weerbericht goed in de gaten. Wij hopen natuurlijk op een zonnige dag, maar zorg bij regenachtig weer voor gepaste kleding. We gaan er een gezellige dag van maken!"

Op zoek
De groepen 8 zijn druk bezig met de musicals. Wij zijn al een eind met ons verhaal.We willen echter met de decors beginnen en hiervoor zijn wij op zoek naar witte lakens.Heeft u thuis een wit laken (of doek) dat u niet meer nodig heeft? Wij kunnen ze goed gebruiken!
Aankomende week zijn wij zelf op kamp. Zou u de lakens daarom willen inleveren bij Josta Meijnaar?
Groeten, groep 8

Roze Hello Kitty fiets
Ik ben Nelaïyah van groep 3A, donderdag 2 juni is mijn nieuwe roze Hello Kitty fiets gestolen bij school. De fiets is voorzien van een klein wit mandje en reflectors in de banden. De fiets zat met een slot vast aan een beugel bij de ingang van het grote schoolplein. Heeft iemand wat gezien of wat gehoord, wil je dit dan melden bij de administratie?
Alvast bedankt,
Nelaïyah Inge Klas 3A

Continurooster
Vrijdag 10 juni hebben de leerlingen van groep 5 t/m 7 continurooster. Denkt u eraan een lunchpakket mee te geven voor deze dag?  De leerlingen van groep 5 t/m 7 zijn deze dag om 14.15 uur vrij.

Vakantie
Volgende week, van maandag 13 t/m vrijdag 17 juni, zijn de leerlingen vrij i.v.m. de junivakantie. Maandag 20 juni gaan wij verder met de allerlaatste weken van dit schooljaar.

Jarigen
De jarigen van deze en volgende week zijn:  Mohammed Guellaï, Melanie Vellinga, Jayden Dissel, Kymora Henar, Shayne Codrington, Aneiran Kakal, Leandro Vos-Coronato, Davey Roele, Jeremy Wolf, Tiana Djuranovic, DJ de Vries, Bridget Duarte Pagaime, Eva Wijono, Gaby Wijono en Sama Ibrahim.
Allemaal van harte gefeliciteerd!

Met vriendelijke groet,
namens het team,  
Astrid ter Meulen

​zeilkamp, aanpassing eindfeest, groepen 4 op schoolreisje, op zoek, roze Hello Kitty fiets, continurooster, vakantie, jarigen

Foto's

Video's

Meer informatie