Het Satellietje nummer 16

  • Gemaakt op: 9-1-2018 00:00
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door: Anja Vredevoort
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

Nieuwjaarswens 

Vandaag de eerste nieuwsbrief van 2018. Hierbij maken wij van de gelegenheid gebruik om iedereen die wij nog niet gezien of gesproken hebben een goed 2018 toe te wensen!  

 

Opsteker van de week 

Deze keer gaat de opsteker naar iedereen die geholpen heeft tijdens alle kerstvoorbereidingen en activiteiten. Heel erg bedankt voor uw hulp! Dankzij uw medewerking is het wederom een geslaagd kerstfeest geworden.  

 

Belangrijk voor alle ouders 

In de week van 22 januari t/m 2 februari worden er in de groepen Cito toetsen afgenomen. De groepen 8 starten vanaf 15 januariHet is belangrijk dat iedere leerling op het geplande moment mee kan doen aan deze toetsen.

We willen u er op attent maken dat het zeer op prijs wordt gesteld als  afspraken zoals b.v. huisarts en tandarts (natuurlijk buiten dringende afspraken) niet onder schooltijd worden gepland. Zoals altijd is het belangrijk dat iedereen op tijd aanwezig is. Alvast bedankt voor de medewerking.  

 

Sponsorbijdrage Kerstmisrun 

Onze leerlingen hebben zich sportief ingezet tijdens de kerstmisrun. In de kerstvakantie heeft iedereen de tijd gehad om bij zijn sponsoren het geld op te halen van de kerstmisrun op donderdag 21 december. Het is de bedoeling dat de leerlingen de enveloppen deze week inleveren bij de leerkracht. Zodra alles binnen is gaan wij kijken wat het uiteindelijke bedrag is geworden dat ten goede komt aan ons goede doel: Speelmateriaal voor het speelplein en een bijdrage aan de Nederlands Stichting voor het Gehandicapte Kind. Via de nieuwsbrief houden wij u verder op de hoogte.  

 

Stichting Wijsneus 

Er kan weer ingeschreven worden voor nieuwe cursussen!  
In de week van 5 februari 2018 starten de nieuwe naschoolse cursussen van Stichting Wijsneus. De leerlingen kunnen zich inschrijven uiterlijk tot woensdag 17 januari.  

In de bijlage vindt u het inschrijfformulier voor blok 2, eventueel ook op te halen bij de administratie.   

 

Kalender: activiteiten maand januari en februari  

15-01-18 t/m 02-02-18 

Toetsweken 

Groep1 t/m 8 

24-01-18 t/m 03-02-18 

Voorleesdagen 

Groep 1 t/m 8  

 

07-02-18 

Open ochtend voor ouders 8.30-10.30 uur 

Groep 1 t/m 8 

 

09-02-18 

Meester/juffen dag 

Groep 1 t/m 8 

 

15-02-18 

Rapport gesprekken 1e dag 

 

Ouders groep 1 t/m 7 

20-02-18 

Rapport gesprekken 2e dag 

Ouders groep 1 t/m 7 

 

21-02-18 

Rapportgesprekken 3e dag  

 

Ouders groep 1 t/m 7 

23-02-18 

Studiedag leerkrachten, leerlingen vrij 

Groep 1 t/m 8  

 

24-02 t/m 04-03-18 

Voorjaarsvakantie 

 

Groep 1 t/m 8 

  

Jarigen  

De jarigen van vorige en deze week zijn: Amy Bouman, Tessa Visser, Demi van Beek, Liv van Beek, Safa Zagmouti, Catherina van den Boogaard, Angel MisehouyiAmarachi AnumbaDavey Gijswijt, Kayleigh GijswijtMerve Torus-Ugur, Esra Boda, Daphne Cërneus, Sem Nijman, Donovan Rosier, Dannylyn Brands en Cindy van Dijk. Allemaal van harte gefeliciteerd. 

 

Met vriendelijk groet, 

Namens het team, 

Astrid ter Meulen 

  


​Nieuwjaarswens, opsteker van de week, belangrijk voor alle ouders, sponsorbijdrage Kerstmisrun, Stichting wijsneus, kalender januari en februari, jarigen

Foto's

Video's

Meer informatie