Het Satellietje nummer 27

  • Gemaakt op: 16-4-2018 00:00
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door: Anja Vredevoort
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

Agenda 

 

 

Donderdag 12 april 

Artis 

Leerlingen groepen 3 en 4 naar Artis 

Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april 

Eindtoets CITO  

Leerlingen groepen 8 

Vrijdag 20 april  

Koningsspelen  

Sportdag voor de hele school  

 

Jarigen 

De jarigen van deze week zijn: Johnny 8A, Djay 4B, Jasper 1/2C, Amaneal 3B, Noeaim 1/2A en Nadir 4A. Allemaal van harte gefeliciteerd.  

 

Op weg naar Texel 

Groep 7B en 7A 

We kwamen aan bij het kamphuis. Toen gingen we de kamers indelen. Daarna hadden we een soort sportdag. 

Groep 7B tegen groep 7A. Er waren 2 teams over en die gingen tegen elkaar. Die dag hadden we ook een boomhut wedstrijd gehouden. En nog een spel Levend Stratego gespeeld. 

Dinsdagavond hadden we de bonte avond. 

We hadden 4 prijzen 1e 2e 3e prijs en de originaliteitsprijs. Het was heel spannend wie er ging winnen. Het groepje van Amber, Tuana, Samantha en Regina hadden de 1e prijs. Lieke en Evita hadden evenveel punten dus het ging tussen de 2e en 3e plek. 

Uiteindelijk was Evita 2e en Lieke 3e iedereen was blij en de originaliteitsprijs ging naar Storm, Ouiam, Esmeralda en Melissa. Daarna was er een disco voor de afsluiting en speelde we limbo. 

Woensdagochtend fietsten we met ze alle naar het zwembad. 

Het was heel leuk, want het zwembad was heel groot. 

Toen kregen we allemaal een snack en patat. 

Daarna gingen we weer terug met de fiets naar het kamphuis. Daar stond de bus al klaar, want de groepen 6 waren daar al aangekomen. We reden terug naar Amsterdam. Het was een heel leuk kamp en iedereen was blij en goed aangekomen bij school. 

Door Alae en Lieke 

 

Cito groep 8 

Dinsdag, woensdag en donderdag hebben de leerlingen van groep 8 de Cito eindtoets. De leerlingen hebben de afgelopen tijd hard geoefend en gaan ervoor. Namens de leerkrachten wensen wij onze groepen 8 heel veel succes met de Cito!  

 

Koningsspelen 

Vrijdag 20 april neemt de Satelliet weer deel aan de Koningsspelen. De sportdag begint om 8:30 uur met een ontbijt in de klas. Om 9:00 uur verzamelen we op het schoolplein om de Koningsspelen met een dans te openen. Daarna is het tijd om te gaan bewegen.  
De groepen 1/2 sporten in en rondom school. De andere groepen sporten op het kunstgrasveld van de Meteoor. De sportdag is om 12:00 uur afgelopen met uitzondering van de groepen 8 want die sporten in de middag. De sportdag voor de groepen 8  is afgelopen om 14:15 uur.   

Zorg ervoor dat uw kind sportkleding aanheeft en extra eten en drinken aangezien er veel bewogen gaat worden. 
Met vriendelijke groet,  
Ron van Beekhoven  

 

Leerling tevredenheidsonderzoek 

De leerlingen van de groepen 7 en 8 hebben onlangs het leerling tevredenheidsonderzoek van Scholen Op De Kaart ingevuld. Wij zijn supertrots op dit resultaat. U kunt dit lezen door op de link te klikken. Mocht de link niet werken dat kunt u onderstaande gegevens kopiëren in de adres balk.  


Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Jessica Laagwater 


​Agenda, jarigen, op weg naar Texel, Cito groep 8, Koningsspelen, leerling tevredenheidsonderzoek

Foto's

Video's

Meer informatie