Het Satellietje nummer 8

 • Gemaakt op: 30-10-2017 00:00
 • |
 • Gewijzigd op:
 • |
 • Geplaatst door: Anja Vredevoort
 • |
 • Auteur:  
 • |
 • Fotograaf: Anja Vredevoort

Schoolfoto's 

De inlogkaarten van de schoolfoto's zijn binnen gekomen en worden morgen aan de leerlingen meegegeven. Zijn er ook broer/zus foto's gemaakt dan ontvangt u een extra inlogkaart. U logt thuis in met de inloggegevens op de site van Foto Koch. Plaatst eventueel een bestelling en rekent af. U kunt eventueel de inloggegevens door sturen naar familie (bijvoorbeeld opa's/oma's), zodat zij zelf een bestelling kunnen plaatsen op de site.  

Foto Koch biedt u een gratis groepsfoto! En met gratis bedoelen zij ook gratis. Er hoeft dus geen pakket besteld te worden. Ouders die binnen 10 dagen inloggen, ontvangen een gratis groepsfoto, onafhankelijk of ze een bestelling plaatsen of niet. Inloggen en gratis groepsfoto bestellen is voldoende. Heeft u vragen neem dan gerust contact op met foto Koch via info@fotokoch.nl of 035-5384114 

 

Parkeren en veiligheid 

De werkzaamheden aan de Kometensingel ter hoogte van de school zijn nog niet helemaal afgerond. De weg is wel weer begaanbaar gemaakt voor auto's en fietsers, maar het trottoir staan nog vol met stapels stenen. Voorlopig ier nog steeds verkeershinder wat resulteert in verkeersonveiligheid. Leerlingen en ouders ervaren nu onveilig rijgedrag in de straat, dubbel parkeren of parkeren op de stoep waar de leerlingen lopen. Het is op deze manier niet veilig voor onze leerlingen, leerkrachten en ouders om naar school en van school te komen. Leerlingen geven aan zich onveilig te voelen onderweg naar school en maken zich zorgen. Wij delen deze zorg en doen dan ook een dringende oproep aan u.   

Houdt u aan de verkeersregels, dit om de veiligheid van de overige weggebruikers te waarborgen, ook wanneer onze straat klaar is en kom indien mogelijk zoveel mogelijk op de fiets naar school!  

 

Betalingen ouderbijdragen/schoolactiviteiten 

In eerdere nieuwsbrieven heeft een oproep gestaan over de betalingen van dit schooljaar. Een groot aantal ouders heeft het bedrag inmiddels betaald, bedankt hiervoor. Helaas staan er op dit moment nog steeds betalingen open. Het is mogelijk dat de betaling aan uw aandacht is ontsnapt, daarom bij deze alsnog het verzoek om het openstaande bedrag z.s.m. over te maken op rekening: NL86INGB0668344865 t.n.v. SKBA inz Satelliet.  

Hieronder nogmaals het overzicht van de juiste bedragen per leerling. 

 • Leerling groep 1 en 2: € 60,- (ouderbijdrage € 35,- en schoolreisje € 25,-) 

 • Leerling groep 3 en 4: € 65,- (ouderbijdrage € 35,- en schoolreisje € 30,-) 

 • Leerling groep 5: € 67,- (ouderbijdrage € 35,- en schoolreisje € 32,-) 

 • Leerling groep 6, 7 en 8: € 140,- (ouderbijdrage € 35,- en kamp € 105,-) 

 

Activiteiten maand november 

30-10-17 t/m 17-11-17 

School breed project 

Groep 1 t/m 8 

 

07-11-17 

Open ochtend voor ouders: 8.30-10.30 uur 

Groep 1 t/m 8 

 

09-11-17 

Krakeling bezoek 

Groepen 7 en 8 

 

10-11-17 

Nationaal schoolontbijt  

Groep 1 t/m 8 

 

10-11-17 

Optocht St. Maarten  

Groep 1 t/m 3 

 

20 t/m 24-11-17 

Voorlopig Advies gesprek groep 8 

Groepen 8 

 

17-11-17 

 

School versieren voor Sinterklaas door ouders en leerkrachten 

Ouders vanaf 14.15 uur 


 Cursus voeding en bewegen 

Volgende week, maandag 6 november start er in de ouderkamer een cursus voeding en bewegen georganiseerd door Simpelfit.  Dit is een cursus voor ouders die graag meer willen weten over gezonde voeding en bewegen met name voor kinderen. De cursus duurt 7 weken en zal op maandagochtend worden gegeven. 

Deze week is het mogelijk om je aan te melden via h.smit2@combiwel.nl! 

Woensdagochtend ben ik bereikbaar in de ouderkamer van 8.30 tot 11.30 om eventuele vragen te beantwoorden 

Met vriendelijke groet, 

Helga Smit,  

Oudercontactmedewerker 

 

Jarigen 

De jarigen van deze week zijn: Finn van Merode, Fay Bolderman, Alexia Papworth en Lenny Schoens. Allemaal van harte gefeliciteerd. 

 

Met vriendelijke groet, 

Namens het team, 

Astrid ter Meulen 


​schoolfoto's, parkeren en veiligheid, betalingen ouderbijdragen/schoolactiviteiten, activiteiten maand november, cursus voeding en bewegen, jarigen

Foto's

Video's

Meer informatie