Plesmanjournaal december 2015

  • Gemaakt op: 11-12-2015 00:00
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door: Iraida Clare
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

​Nieuws van de directie
Nog een week en dan kan iedereen genieten van een heerlijke kerstvakantie. Volgende week donderdag is het kerstdiner bij ons op school. In alle klassen kunnen de kinderen dan heerlijk genieten van al het lekkers. Een mooi moment dacht onze kerstcommissie om ook eens aan een ander te denken. Alle kinderen hebben deze week een doos mee naar huis gekregen waarin houdbare etenswaren voor de voedselbank in gedaan kunnen worden. De dozen kunnen t/m donderdag 17 december op school worden ingeleverd. Daarnaast staat tijdens het kerstdiner schrijver Willem Oetelmans in de hal met een aantal van zijn kinderboeken. Voor een klein bedrag kunt u deze boeken kopen. De opbrengst gaat naar “Amsterdammer helpt Amsterdammer” van het Parool. We hopen dat er veel dozen gebracht en veel boeken gekocht gaan worden.


Na de vakantie start groep 8 al op dinsdag met de Cito-toetsen van het leerling volg systeem, omdat in januari al het schooladvies gegeven moet worden. De andere groepen starten later met deze toetsen (zie kalender)

Tot slot wens ik u allemaal mooie feestdagen en een goede start van 2016


Verjaardagen
De volgende leerlingen zijn de komende periode jarig, iedereen alvast hartelijk gefeliciteerd!
Merrin Hogenhout, Robine Hogenhout, Yaan Wagner, Delano van Mil, Luuk Janssen, Sarah Liauw-Anjie, Jayden Schouten, Wolf de Waal, Christian Willemsen, Alexandra Zaytseva, Nick Vink, Caitlyn Vink, Merlijn Langemeijer, Puck Verbrugge, Brianna Beuming, Marijn Hogenbirk, Liam Tilstra, Chenoa de Haas, Senna Warmerdam, Javi Suarez, Lilia Battem, Sjackie Schaefers, Sam Honhof, Aoife Moekotte, Ruben Westerweel, Zayd Nazir, Ghilaine Joon, Jamie van Peufflik, Anastasia Schoonhoven, Janani Pasupathy, Sjoerd Schouten, Donna Engelberts, Valeria Jansen, Samuel Abel,Sem Hissink, Emilio Sordam, Britt van der A, Tim Pieterse, Quintin Steiger, Charlotte Ordelman, Raphaël Lubbers, Cas Jongeneelen.

Uit de school geklapt
Beste ouders,

Het gebeurt soms dat een kleuter op school verschoond moet worden.
Daarvoor hebben we reservekleding . 
Wij hebben echter gebrek aan sokken, leggings en onderbroeken.
Heeft u sokken, leggings en onderbroeken in een kleutermaat voor ons, dan  kunt u dit afgeven bij de groepen 1-
Wij zijn er heel blij mee. 

Hartelijk dank,
Wanda, Ineke, Edith, Ingrid, Ria


Kinderboekenschrijver Willem Oetelmans verkoopt boeken voor het goede doel
Op donderdag 17 december komt schrijver meester Willem Oetelmans tijdens het kerstdiner in de hal zijn boeken verkopen.
De boeken zijn:  Koning Kakkedorus leert snel voetenwerk, Koning Kakkedorus gaat voor goud en Koning Kakkedorus wil een lawaaifiets.  Deze boeken kosten € 3,95 per stuk
Het boek over straatvoetbal en OmeToon kost 4,95. 
De opbrengst gaat naar de stichting AHA (Amsterdammer helpt Amsterdammer, van Het Parool).
Bij de verkoop zal ook Ome Toon in den Berken, de nestor van het Amsterdamse Straatvoetbaltoernooi aanwezig zijn.

Nieuws van de Oudervereniging
Nog een weekje en dan is het alweer kerstvakantie... De Sinterklaas is alweer onderweg naar Spanje. En wat was het weer fijn dat hij tijd had om onze school te bezoeken. De school was door erg veel ouders versiert. Daarom even een compliment naar de klassenouders voor alle hulp die geregeld was! We waren er erg blij mee!
En na de Sint hebben we de school afgelopen maandag omgetoverd in de kerst sfeer. Hier hadden we gelukkig ook hulp van ouders, wel minder als bij de Sint, maar dat zal ook komen omdat het op een maandag was. Hoe dan ook de school ziet er super gezellig uit!!
Allemaal heel erg bedankt!!

De oudercommissie is op moment erg druk bezig met alle boodschappen voor de kerst volgende week, wij hopen veel ouders te treffen in de gymzaal, als de kinderen donderdag hun kerstdiner hebben.

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne vakantie en kerstdagen en een goed 2016!!

De oudercommissie

Kindercoach Debbie Noordermeer
Allereerst wil ik jullie allemaal alvast een heel gezond 2016 toewensen. Dat het maar een heel gezellig jaar mag worden waarin vele dromen waargemaakt gaan worden.  Het afgelopen jaar was het erg leuk om bij jullie op school te mogen werken! Ook heb ik het afgelopen jaar niet stil gezeten: ik heb een bijscholing over voeding gedaan. Ik was hier al voor opgeleid maar ben nu weer helemaal bijgeschoold. Als er vragen zijn, dan zijn die natuurlijk van harte welkom voor jong en oud. Ik ben na de kerstvakantie op 11 januari weer op school aanwezig. Ik heb in het nieuwe jaar weer plek om iedereen die dat nodig heeft een steuntje in de rug te geven. Dus als jij, mama of papa denken dat jij wel een steuntje in de rug kan gebruiken, loop dan gewoon even bij me langs. Ik zal dit jaar ook weer in de gymzaal zijn. Voor vragen ben ik bereikbaar op 06-155 09 886 of kijk ook eens op mijn website  http://www.kindercoachheppie.nl.
  
Groetjes Debby
​Willem Oetelmans, Nieuws van de Oudervereniging en Kindercoach Debbie Noordermeer.​

Foto's

Video's

Meer informatie