Groep 1-2C

Welkom op de pagina van groep 1/2c!

Dit jaar is er een meester in de groep en dat is meester Dick. Er zitten op dit moment dertien kinderen in de klas. Dat aantal zal de komende maanden groter worden.

We beginnen op maandag, woensdag en donderdag in de kring. In de kring bespreken we welke dag het is en welke datum. Ook kijken we naar het weer en wat we deze dag gaan doen. We zingen dan ook enkele liedjes. Op dinsdag en vrijdag beginnen we niet in de kring. Dan kunnen de kinderen iets kiezen uit wat op de tafels klaarligt. Aansluitend gaan we dan in de kring.Na de kring gaan we spelen en werken en natuurlijk ook buiten spelen.

Op dinsdagmorgen komt de muziekleerkracht Ria in de klas. De kinderen zingen dan en bewegen op muziek. Op dinsdagmiddag is het spelletjesmiddag. De kinderen mogen dan een gezelschapsspelletje meenemen en het is dan de bedoeling dat de kinderen samen een spelletje spelen. Het is dan dus niet een speelgoedmiddag. Zo’n speelgoedmiddag doen we voor ene vakantie.

We gaan dit jaar allerlei leuke activiteiten doen en daarvan kunt u regelmatig wat lezen op deze pagina. Ik heb er reuze zin in!

Meester Dick Wijnsma d.wijnsma@askoscholen.nl

 Nieuws uit de groep