Jozefschool Weesp

​​​​​​Jozefschool Weesp

​​​​​​​​​​​​​​​Welkom bij de website van de Jozefschool Weesp. De Jozefschool heeft rond de 225 leerlingen. Op zo'n „kleine‟ school staat elk kind centraal – en niet alleen op papier. De manier waarop leerkrachten, leerlingen, ouders en directie met elkaar omgaan en bij elkaar betrokken zijn, maakt de Jozefschool tot een unieke school.

De beste manier om het karakter van de Jozefschool te leren kennen, is om eens binnen te komen en de sfeer te proeven. U bent dan ook van harte welkom.

Nieuwe locatie:
Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een nieuwe locatie voor onze school in de Weespersluis. Vanaf het schooljaar 2028-2029 zal de locatie aan de Blomstraat namelijk overgaan in dit nieuw te bouwen gebouw.
Omdat er in de Weespersluis veel jonge gezinnen komen te wonen zijn wij, samen met stichting Florente, gestart met een locatie aan de Papelaan 99.  Op deze locatie kunnen alleen kinderen terecht die komen te wonen in de Weespersluis. Meer informatie: bsweespersluis.nl voor de tijdelijke samenwerkingsschool, of www.denieuwejozef.nl voor de nieuwe locatie zelf.

Let op: Als uw kind voor 1 augustus 2021 vier jaar wordt, kunt u uw kind ook gewoon nog aanmelden op de Blomstraat. Uw kind kan dan ook op deze locatie zijn/haar schoolperiode helemaal afmaken. 

 Activiteiten

juni
5-6-2020AFGELAST Sportdag
8-6-2020Gaat niet door (Avondvierdaagse 8 t/m 11 juni)
12-6-2020Studiedag
19-6-2020Geannuleerd: Geannuleerd: Reserve Sportdag
21-6-2020Vaderdag

 Aanmelden