Lidwinaschool

Op de Lidwinaschool geven we betekenisvol onderwijs. We leren de kinderen de basisvaardigheden als lezen, spellen, schrijven en rekenen en hebben daarnaast continu oog en aandacht voor de brede ontwikkeling. De nieuwsgierigheid van kinderen is onze motor.

Denken, voelen en handelen met elkaar verbinden. Wij geloven dat zo betekenisvol onderwijs ontstaat. Onze school is een plek waar kinderen leren onderzoeken, mogen ontdekken en ervaren. Zo krijgt leren betekenis en dat houdt kinderen nieuwsgierig en gemotiveerd. De kinderen zijn actief betrokken, leren op de manier die het best bij hen past en hebben aandacht voor zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen.

Wij zijn gastvrij voor elk kind, met zijn talenten en denkwijzen. Elk kind, hoe hij of zij ook leert, kan zichzelf zijn. Wij zullen het kind helpen te leren, samen te werken en met (zelf)vertrouwen de wijde wereld in te kunnen.

Kinderen zullen zich op de Lidwinaschool vrij en veilig voelen. 

Wij zijn open en hebben aandacht voor de kinderen. We zijn oprecht en aandachtig betrokken en denken en handelen vanuit kansen en mogelijkheden.

De Lidwinaschool is inspirerend en wereldwijs.
 
Contactgegevens Lidwinaschool 
Locatie "het Hof"
Linnaeushof 45-46
1098 KM Amsterdam
T 020 - 6650769
 
Locatie "de Hoeve"
Simon Stevinstraat 48
1097 CA Amsterdam​
T 020-6945543