Informatie Bulletin

 • Gemaakt op: 11-5-2018 00:00
 • |
 • Gewijzigd op:
 • |
 • Geplaatst door: Geert-Jan Rietkerk
 • |
 • Auteur: Geert-Jan Rietkerk
 • |
 • Fotograaf:  


Agenda
16 mei                                 sportdag groep 4 t/m 8
21 mei                                 2e Pinksterdag, alle kinderen zijn vrijdag
22 mei                                 studiedag, alle kinderen zijn vrijdag
25 mei                                 schoolreisje groep 4 t/m 8
4 t/m 7 juni                       Avond4daagse
5 t/m 8 juni                       schoolkamp groep 8
19 juni                                 schoolreisje groep 1 t/m 3
20 t/m 22 juni                  studie 3-daagse, alle kinderen zijn vrij

 Vanuit de directie
Na twee weken meivakantie pakken we maandag de draad weer op. De laatste periode van het schooljaar is aangebroken. Naast het gewone lesprogramma is het ook de tijd van een aantal leuke activiteiten voor de kinderen. Sportdag, Avond4daagse, Schoolreisje, kamp groep 8 en ga zo maar door. Ondertussen zijn we ook al voorzichtig begonnen met de voorbereiding van de Fancy Fair en groep 8 is bezig met het bedenken van een leuke afscheidsavond.

De komende tijd is het ook nog zo dat er een aantal vrije dagen op het programma staat. Deze vrije dagen voor de kinderen (zie agenda) zijn gewone werkdagen voor ons. We gaan o.a. een studiedag besteden aan IPC en verder staat ook de keuze voor een nieuwe taal- en spellingsmethode op de rol. En natuurlijk zijn we ook bezig met volgend jaar.
Geert-Jan Rietkerk

Koningsspelen
Wat waren de Koningsspelen weer een succes. 's Ochtends kwamen alle kinderen binnen door een prachtige oranjeballonnenboog die geschonken is door Party Balloon. Heel erg bedankt daar voor!

Eerst een heerlijk ontbijt in restaurant De Waag en daarna leuke spelletjes in en rond de school. Mede dankzij de hulp van ouders en natuurlijk en vooral de commissieleden van de Koningsspelen was dit een groot succes. Als afsluiting een sponsorloop en een heerlijk stuk fruit voor alle kinderen. En dat allemaal terwijl de zon de dag nog extra feestelijk maakte.

 Sportdag 16 mei
We zijn blij om te kunnen vertellen dat de sportdag doorgaat. Er hebben zich voldoende ouders opgegeven om te helpen om de onderdelen te bemannen. Bedankt!

De sportdag zal gehouden worden op en rond de atletiekbaan van atletiekvereniging AV23.
Adres:  Sportpark Middenmeer, Radioweg 89, Amsterdam

 De sportdag start om 09:00 uur en eindigt om 13:00 uur.  We willen u vragen om uw kind zelf te brengen en te halen. De kinderen die niet gehaald of gebracht kunnen worden gaan gewoon naar school. Zij zullen dan met een leerkracht of leerkrachten naar het sportpark gaan. Zorg in dit geval wel voor een opgeladen ov-chipkaart voor de tram.

De kinderen die niet om 13.00 uur naar huis kunnen gaan mee terug naar school. Wilt u dit even doorgeven aan de groepsleerkracht. De kinderen die wel worden opgehaald zijn op deze dag dus wat vroeger vrij als gebruikelijk.

 Wanneer u met het openbaar vervoer komt, kunt u tram 9 nemen en uitstappen bij de halte Brinkstraat. Er loopt een voetpad tussen de sportvelden door. Aan het einde van dit voetpad komt u uit bij de atletiekbaan.

 Wat moeten de kinderen niet vergeten?

 • Sportkleding
 • Voldoende eten en drinken voor tijdens de pauzes
 • Eventueel: een opgeladen ov-chipkaart

   

Oproep Fancy Fair
Ben jij een creatieve duizendpoot, die zich happy voelt bij het organiseren van een fantastisch feest voor kinderen en ouders? Vind jij onze Fancy Fair ook een van de leukste momenten van het jaar?

Dan ben jij de ouder waar we naar op zoek zijn!

Wat we vragen is dat je tussen half mei en het einde van het school jaar een aantal uur per week helpt bij de coördinatie van de Fancy Fair. Het is het aan elkaar knopen van de verschillende onderdelen, zorgen dat iedereen geïnformeerd wordt en het feest op rolletjes loopt. De Fancy Fair wordt door een gezellige leuke en enthousiaste groep ouders georganiseerd en jij bent meer dan welkom!

Vragen? Zoek Geert-Jan even op en hij kan je helpen.

 De Avond4daagse komt er weer aan!

Wanneer?                         
van 4 t/m 7 juni in
Waar?                                 
Amsterdam Noord
Inschrijven voor              
vrijdag 18 mei

 Hoe schrijf ik me in?

Mail je naam, groep en medaille nummer (hoeveelste keer dat je mee loopt) naar avond4daagse.st.antoniusschool@gmail.com

Zit je in groep 1 t/m 5 dan loop je 5 km, de groepen 6 t/m 8 lopen de 10 km. En dan ook meteen een belangrijke oproep aan alle ouders:

Wie heeft er zin om alle St. Antonius-lopers van drinken en een koekje te voorzien op één van de avonden? We hebben 4 teams nodig, dus meld je snel aan zodat we elke dag weer een mooie St. Antonius rustpost hebben.

 En voor de volledigheid, als ouder ben je zelf verantwoordelijk voor je kind. Loop dus gezellig zelf mee, of zorg dat je kind met een andere ouder mee loopt.

Foto's

Video's

Meer informatie