Buitenschoolse Opvang

De buitenschoolse opvang van de Sint Antoniusschool wordt verzorgd door drie organisaties. De Antoontjes verzorgt de opvang in de school zelf. Kinderopvang Kelsey en Brood & Spelen is gevestigd in de buurt van de school.

De Antoontjes
Buitenschoolse opvang de Antoontjes is in 2007 opgericht en is gevestigd in de Sint Antoniusschool. Wij bieden opvang na schooltijd en tijdens de schoolvakanties. Veel ouders en kinderen ervaren het als prettig dat wij in de school gevestigd zijn, omdat het vertrouwd terrein is. Wij werken nauw samen met de school, en dit levert veel voordelen op. Zo kunnen wij gebruik maken van de verschillende ruimtes in de school. Daardoor is ons activiteitenaanbod gevarieerd. Ook de communicatie tussen onze medewerkers en de leerkrachten verloopt vlot, omdat zij elkaar dagelijks zien.
Onze openingstijden tijdens de reguliere schoolweken:
op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.00-18.30
op woensdag van 12.00 tot 18.30
Tijdens alle schoolvakanties zijn wij van 08.00-18.30 geopend. 
 
BSO De Antoontjes
Lastageweg 50
1011DB Amsterdam
T 06-81906494
T 06-18338296

 

Kinderopvang Kelsey
Op de naschoolseopvang van Kinderopvang kelsey helpen onze professionals iedere dag, met veel toewijding en plezier, kinderen een stapje verder in hun ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat kinderen op een plezierige, gezonde en verantwoorde manier bij ons kunnen ontspannen. Daarvoor is het nodig om veel te bewegen, gezond te eten en creatief bezig te zijn. Kinderopvang Kelsey biedt daarom mogelijkheden om te sporten, kookworkshops te volgen en diverse creatieve activiteiten te doen. Naast onze binnenactiviteiten doen we ook veel buiten en op andere locaties. Op ons programma vindt u sportactiviteiten als zwemlessen en paardrijden. 

Bij Kinderopvang Kelsey verzorgen we ook voorschoolse opvang en weekend opvang vanaf 5 kinderen. U kunt vaste contractdagen afnemen én flexibele opvang.

 Wij zijn dagelijks geopend van 7:00 tot 19:00u. Bekijk onze 3d tour op de website of kom een keer live kijken!

Paradijsplein 83
T 020-3317509
www.kinderopvangkelsey.nl
info@kinderopvangkelsey.nl

BSO de Boomsspijker van Brood & Spelen.
BSO de Boomsspijker van Brood & Spelen verzorgt actieve buitenschoolse opvang voor de school. Wij hebben een persoonlijke aanpak in combinatie met een actief en eigentijds activiteitenprogramma afgestemd op de verschillende leeftijden. Wij werken met vaste gezichten op de groep en roulerende specialismen, zoals bijvoorbeeld een sportleraar, een dansdocent of een kunstenaar. Hiermee is de organisatie in staat kwalitatieve kinderopvang te bieden voor het kind, de ouders en de school.
De locatie van BSO de Boomsspijker bevindt zich in hartje Amsterdam, bij de Nieuwmarkt, en is gevestigd in buurtcentrum De Boomsspijker. De locatie heeft twee gezellige ruimtes. Ook maken wij gebruik van de gymzaal, het kooklokaal, de theaterzaal en de afgesloten buitenspeelplaats van het buurtcentrum.
U bent van harte welkom voor een rondleiding! Neem contact met ons op voor een afspraak, dan zorgen wij dat wij alle tijd voor u hebben. Stuur een e-mail naar rondleiding@broodspelen.nl
 
Met vriendelijke groet,
 
Esther van de Velden
T 06-24931315