Ouders

​​​​Wij willen graag dat ouders zich betrokken voelen bij de school. Daarom vinden wij het belangrijk om ouders goed te informeren. En we willen ouders ook de gelegenheid bieden om zich actief in te zetten voor onze school.​​

Informatieavond groep 1
Voor groep 1 organiseren wij deze algemene informatiemiddag aan aan het begin van het schooljaar en in de tweede helft van het jaar. Wij willen graag de ouders informeren over een aantal praktische zaken.

Informatieavond groep 3
Voor groep 3 organiseren wij deze algemene informatieavond aan het eind van groep 2. Wij willen graag vóór de start van het schooljaar ouders informeren over een aantal praktische zaken die nieuw zijn in deze groep. Aan het begin van groep 3 is er dan een extra avond met specifieke informatie over het leesonderwijs en de zorgstructuur op onze school.

Informatieavond groep 8
In november is er een speciale ouderavond voor de ouders van groep 8 die gaat over de procedure naar het voortgezet onderwijs zoals is vastgesteld in Amsterdam.

Infobulletin
Elke maand ontvangen ouders via de mail een infobulletin. Zo houden wij  ouders op de hoogte van de activiteiten op school.
 
Werkgroepen
Wilt u zelf de handen uit de mouwen steken? Dan bent u hartelijk welkom in een van de werkgroepen. Er is genoeg te doen! Er zijn werkgroepen die zich bezighouden met de organisatie van de schoolreisjes, de fancyfair, de overblijf, de veilige school. Een aantal ouders hebben onlangs de bieb een opknapbeurt gegeven. En bij de kerstmusical zijn er altijd extra handen nodig. Er is natuurlijk ook een ouderraad op onze school die een groot deel van deze activiteiten coördineert.
 
Inloopspreekuur directie
Hebt u een goed idee hoe we de school nog beter kunnen maken? of heeft u een vraag? Laat het ons weten. Op dinsdag en donderdag van half negen tot negen uur is er een inloopspreekuur bij de directie op de eerste verdieping. We kunnen dan eventueel een afspraak maken voor een langer gesprek.​ U kunt ons ook via de mail bereiken: stantonius.directie@askosc​holen.nl​