St. Antoniusschool Amsterdam-Centrum

Rondleidingen​​​​​​​​​​​​

In verband met de coronacrisis hebben we geen informatieochtenden meer, maar organiseren wij voor de ouders individuele rondleidingen. 
Als u een mailtje stuurt naar stantonius.info@askoscholen.nl, dan maken wij vervolgens met u een afspraak. U kunt ook bellen voor een afspraak.

W​elkom op onze website

De St. Antoniusschool is een fijne buurtschool, gevestigd in een mooi en open gebouw aan de Lastageweg in Amsterdam Centrum, dicht bij de Nieuwmarkt. De school heeft een professioneel en enthousiast team, dat naast goed onderwijs een breed scala van culturele en maatschappelijke activiteiten aanbiedt.

Wij werken gedifferentieerd, dagen kinderen uit en vergroten hun kennis in een veilige huiselijke omgeving. De St. Antoniusschool is een bruisende sprankelende school waar kinderen, ouders en leraren elkaar kennen. Kunst, kennis, wetenschap, geschiedenis en techniek komen aan bod in ons thematisch IPC onderwijs.

Naast de leslokalen heeft ons gebouw ook  een lokaal voor handvaardigheid, een lokaal voor leerlingbegeleiding en kleine groepsactiviteiten en een speellokaal voor kleuterbewegingsonderwijs.

Er is een uitgebreide schoolbibliotheek en een podium voor muziek- en toneelactiviteiten. Door de school heen zijn er werkplekken waar kinderen gebruik kunnen maken van laptops en chromebooks. 

De gymnastiekzaal voor de midden- en bovenbouw is aan de overkant van het schoolplein. Buiten is er een omheinde speelplaats met overdekte zandbak en voor de school een autovrij en in augustus 2018 totaal vernieuwd speelplein met prachtige klimtoestellen.​

 Activiteiten

juli
4-7-2020Zomervakantie
augustus
17-8-2020Weer naar school!
24-8-2020Startgesprekken
27-8-2020Schoolfotograaf
september
16-9-202010:30Informatieochtend voor nieuwe ouders

 Aanmelden

 Nieuws

​​Youtube 5.jpg  ​