St. Antoniusschool Amsterdam-Centrum

Rondleidingen​​​​​​​​​​​​

In verband met de coronacrisis organiseren wij voor de ouders, die voor 4 juni hun belangstellingsformulieren moeten inleveren individuele rondleidingen. 
Als u een mailtje stuurt naar stantonius.info@askoscholen.nl, dan maken wij vervolgens met u een afspraak.

W​elkom op onze website

De St. Antoniusschool is een fijne buurtschool, gevestigd in een mooi en open gebouw aan de Lastageweg in Amsterdam Centrum, dicht bij de Nieuwmarkt. De school heeft een professioneel en enthousiast team, dat naast goed onderwijs een breed scala van culturele en maatschappelijke activiteiten aanbiedt.

Wij werken gedifferentieerd, dagen kinderen uit en vergroten hun kennis in een veilige huiselijke omgeving. De St. Antoniusschool is een bruisende sprankelende school waar kinderen, ouders en leraren elkaar kennen. Kunst, kennis, wetenschap, geschiedenis en techniek komen aan bod in ons thematisch IPC onderwijs.

Naast de leslokalen heeft ons gebouw ook  een lokaal voor handvaardigheid, een lokaal voor leerlingbegeleiding en kleine groepsactiviteiten en een speellokaal voor kleuterbewegingsonderwijs.

Er is een uitgebreide schoolbibliotheek en een podium voor muziek- en toneelactiviteiten. Door de school heen zijn er werkplekken waar kinderen gebruik kunnen maken van laptops en chromebooks. 

De gymnastiekzaal voor de midden- en bovenbouw is aan de overkant van het schoolplein. Buiten is er een omheinde speelplaats met overdekte zandbak en voor de school een autovrij en in augustus 2018 totaal vernieuwd speelplein met prachtige klimtoestellen.​

Informatie over onze school
Zeven maal per jaar wordt een informatieochtend georganiseerd voor ouders die een school zoeken voor hun kind. Tijdens deze ochtenden wordt een beeld gegeven van het onderwijs op de  St. Antoniusschool. 

Alle informatieochtenden duren van 09.30-11.00 uur. U hoeft zich niet aan te melden. u bent altijd van harte welkom.

Donderdag 28 mei 2020

 Activiteiten

juli
3-7-2020lesvrije dag
6-7-2020zomervakantie t/m 16 augustus
september
16-9-202010:30Informatieochtend voor nieuwe ouders
oktober
28-10-202011:30Informatieochtend voor nieuwe ouders
november
25-11-202010:30Informatieochtend voor nieuwe ouders

 Aanmelden

 Nieuws

​​Youtube 5.jpg  ​