St. Antoniusschool Amsterdam-Centrum

​​​​​​​​​​​​W​elkom op onze website

De Sint Antoniusschool is een fijne buurtschool voor basisonderwijs,  gevestigd in een mooi gebouw aan de Lastageweg in Amsterdam Centrum, dicht bij de Nieuwmarkt. De school heeft een professioneel en enthousiast tea​m, dat naast goed onderwijs een breed scala van culturele en maatschappelijke activiteiten aanbiedt. 


De school heeft als doel de kinderen, rekening houdend met de mogelijkheden van elk kind, een stevige basis te geven om kritisch en zelfstandig de maatschappij in te gaan.

Naast de leslokalen heeft ons gebouw ook  een lokaal voor handvaardigheid, een lokaal voor leerlingbegeleiding en kleine groepsactiviteiten en een speellokaal voor kleuterbewegingsonderwijs.

Er is een uitgebreide schoolbibliotheek en een podium voor muziek- en toneelactiviteiten. Door de school heen zijn er werkplekken waar kinderen gebruik kunnen maken van laptops en chromebooks. 

De gymnastiekzaal voor de midden- en bovenbouw is aan de overkant van het schoolplein. Buiten is er een omheinde speelplaats met overdekte zandbak en voor de school een autovrij en in augustus 2018 totaal vernieuwd speelplein met prachtige klimtoestellen.​

Informatie over onze school
Zeven maal per jaar wordt een informatieochtend georganiseerd voor ouders die een school zoeken voor hun kind. Tijdens deze ochtenden wordt een beeld gegeven van het onderwijs op de  St. Antoniusschool. 

Vanwege de staking op 30 en 31 janauri gaat de informatieochtend van 30 janauri niet door. Wilt u toch graag langskomen? neem dan contact met ons op en we maken een afspraak.

Alle informatieochtenden duren van 09.30-11.00 uur. U hoeft zich niet aan te melden. u bent altijd van harte welkom.

Donderdag 5 maart 2020
Donderdag 16 april 2020
Donderdag 28 mei 2020

 Activiteiten

januari
30-1-2020WIJ STAKEN!
31-1-2020WIJ STAKEN!
februari
11-2-2020Groep 4 t/m 6 naar de Hermitage
14-2-2020juffen & meesterdag, school tot 12.00 uur
17-2-2020voorjaarsvakantie t/m 1 maart

 Aanmelden

 Nieuws

​​Youtube 5.jpg  ​