Gebouw

​​Het gebouw van St. Augustinus is ontworpen door architectenbureau Barth.

In januari 2007 is het gebouw in gebruik genomen.
Voor de officiele opening op 9 mei 2007 is een appelboom geplant in de patio; deze boom staat  symboliek voor ontwikkeling en groei op St.Augustinus. 

Intussen staat aan de voorzijde van het schoolgebouw een boomgaard met verscheidene appel -en perenbomen en een notenboom.
In juni 2013 is door de groei van het leerlingenaantal het gebouw uitgebreid met het zevende lokaal en een tweede computerhal.
In oktober 2014 is het achtste lokaal gerealiseerd.

Bij binnenkomst van de school komt u in een ruime hal met een prachtige lichtinval. U loopt langs de pantry van waaruit de centrale ruimte zichtbaar is. Deze ruimte, voorzien van een geluidsdichte, mobiele tussenwand wordt multifunctioneel ingezet voor spel, vieringen, ouderavonden en andere activiteiten. Daarachter bevinden zich drie lokalen waar zich de onderbouw bevindt. Deze lokalen worden verbonden door een serre, van waaruit we het achterterrein kunnen aanschouwen. Een afgesloten ruime speelplaats met speelveld, die zicht geeft op onze ' Gouwe Plek'. 
De bovenbouw bereikt u via de centrale, brede trap. Drie lokalen bevinden zich links van de trap en twee lokalen aan de rechterzijde. Vanaf de vide heeft u zicht over het prachtige Ilperveld, twee computerruimtes en de schoolbibliotheek. ​