Ben jij onze nieuwe leerkracht

  • Gemaakt op:
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door: Maaike Rundberg
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

Dit is jouw kans!


De Sint-Petrusschool is een kleinschalige dorpsschool met een eigen gezicht in het centrum van Diemen. We zijn een moderne, kwalitatief goede, warme en positief ingestelde school waar leerlingen, ouders en leerkrachten zich welkom voelen, gezien worden, en graag willen zijn. Het betreft een aanstelling voor 4 dagen in de week. Overleg over meer of minder dagen is ook mogelijk. Onze kleine school bestaat uit 9 groepen. In de kleuterklassen (3 in totaal) zijn de groepen heterogeen, vanaf groep 3 wordt er gewerkt met een jaarklassensysteem. Wij willen dat kinderen met plezier op school zijn. Goede relaties zijn op onze school de basis voor een veilig gevoel. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen voor het dragen van eigen verantwoordelijkheid.

Groepsleerkracht m/v

Parttime, 0,8 fte

Periode Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast

Salarisschaal L10

De functie van Leerkracht bij de Sint-Petrusschool

De kernwaarden van de Sint-Petrusschool zijn respect, verantwoordelijkheid en plezier. Deze kernwaarden vertalen wij naar het dagelijks handelen, de school is daarin herkenbaar en aanspreekbaar. Bij ons is iedere leerling uniek. Wij vinden het dan ook belangrijk dat ieder kind zijn talenten bij ons kan ontdekken en ontwikkelen. Onze slogan is: “We zien je op de Petrusschool!”. De Sint-Petrusschool is een school met een hecht en gedreven team. Een goede samenwerking met ouders vinden wij belangrijk en vanzelfsprekend.

Jouw groep en de aanstelling

Je gaat aan de slag in de middenbouw. Indien gewenst is het mogelijk om een aanstelling in de talentenpool van de ASKO te krijgen.

Wat voor een Leerkracht ben jij en wat neem je mee?

· Een afgeronde Pabo – opleiding

· Ervaring en affiniteit met de middenbouw

· Beschikt over een proactieve houding en die goed kan samenwerken met collega's;

· Ervaring heeft in gespreksvoering met ouders, leerlingen en externe contacten;

Als je jezelf moet beschrijven herken je je als een leerkracht met een proactieve houding, die zelf ook graag wil leren. Je bent in staat om je snel in te werken in onze manier van lesgeven, dat wil zeggen dat je heel goed vanuit het kind kan en wil werken.

Ons aanbod

· Onderdeel uitmaken van ASKO scholen met een passie voor kwalitatief goed onderwijs

· Goede opleidingsmogelijkheden

· Financieel aantrekkelijke reiskostenvergoeding

· ASKO-studiedag voor iedere medewerker

· Onderzoeksteam en leerteams binnen de scholen.

Onderdeel van ASKO scholen

De ASKO zet zich bewust en actief in voor kwalitatief goed onderwijs. De ASKO vormt het bestuur van 33 basisscholen in Amsterdam en omstreken. De scholen hebben verschillende onderwijsconcepten waardoor je als leerkracht kennis kunt maken met meerdere vormen van onderwijs. ASKO is actief met innovatieve ontwikkelingen, zoals traineeship voor startende leerkrachten, verrijkingsonderwijs, 21 ste eeuwse vaardigheden, de Day A Week school (project voor hoogbegaafde kinderen), Onderwijstijdverlenging, Opleiden in de School en leren met ICT.

Ben je geïnteresseerd en wil je aan de slag als Leerkracht bij de Sint-Petrusschool?

Neem dan meteen contact met ons op zodat we zo snel mogelijk kennis kunnen maken. We ontvangen graag jouw cv en korte motivatie via de solliciteerknop op de website!

Contactpersoon: Liza Huizer Directeur van de Sint-Petrusschool

Ouddiemerlaan 106
1111 HL Diemen
Tel 06-44462836
Website: www.sint-petrusschool.nl


Foto's

Video's

Meer informatie