Memo 1 - 7 september 2018

  • Gemaakt op: 7-9-2018 00:00
  • |
  • Gewijzigd op: 7-9-2018 00:00
  • |
  • Geplaatst door: Maaike Rundberg
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

Belangrijke data

Woensdag 12 september Zwemmen groep 6, 7 en 8
Vrijdag 14 september              Schoolfotograaf
Maandag 24 september Ouderavond:
- 18:45-19:30 Het algemene deel 
- 19:30-20:15 Groep 1 t/m 7
Berichten voor iedereen
Nieuwe leerlingen:

Wij heten de volgende leerlingen van harte welkom en wensen hen veel plezier en succes op de Sint-Petrusschool:
 
Groep 1-2 Lia/Tineke:
-Rayan Dridi
-Rick Boeren
-Salvador Rodrigues Dinis Fernandes
-Sam Spijkerboer
-Leon Klucznik

Groep 1-2 Manon/Chris:
-Noah Martins
-Yassir  Lamarti
-Santiago Jaramilla Arcila
-Yara Lamers
-Zoe  Gilds
-Brenelle Bortey

Groep 1-2 Joan/Joyce:
-Jeremiah Haverkamp
-Geovane Montes Vilas Gones
-Imran Chehtite
-Anastacia Kotcherov
-Bora Sever

Groep 4:
-Nourane Dridi

Groep 5:
-Sabrine Zouihel
-Angela Sultanpour

Groep 7:
-Ilja Sall
-Younes Chehtite
-Sarah Sultanpour 


Schoolfotograaf:
Op vrijdag 14 september zal de fotograaf weer op school komen. We hopen natuurlijk dat alle kinderen (dus ook de jongste kleuters) zowel ’s ochtends als ’s middags op school zullen zijn. Net als vorig jaar willen wij de broertjes/zusjes die nog niet op school zitten de gelegenheid geven om op de foto te gaan. Dit zal plaatsvinden tussen 13.00 en 13.30 uur. Als u wilt, kunt u vrijdag uw kind een kam of borstel meegeven naar school. 

Ouderavond 24 september:
De ouderavond start om 18.45 uur met een algemeen gedeelte in de bovenbouwhal. Er is een presentatie van de directeur en een korte algemene ledenvergadering van de ouderraad. Daarnaast stellen de leerkrachten en de MR zich aan u voor. Om 19.30 vertellen de leerkrachten over het lesprogramma van het komend schooljaar. Dit vindt plaats in de desbetreffende groepen.

Sint-Petrusschool Diemen aangesloten bij de ASKO
Het ouderbestuur van de Sint-Petrusschool te Diemen heeft per 01-08-2018 de school officieel overgedragen aan de ASKO. De ASKO (Amsterdamse Stichting voor Katholiek, Protestants-Christelijk en Interconfessioneel  Onderwijs) is  de grootste organisatie voor primair katholiek/oecumenisch onderwijs in Amsterdam en omstreken. De school  wil het voormalig ouderbestuur bedanken voor hun tomeloze inzet om deze transitie mogelijk te maken! Het team kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met de ASKO. 

Nieuwe website
De afgelopen maanden hebben we, achter de schermen, hard gewerkt aan een nieuwe website. Via deze link kunt u het resultaat bewonderen: www.sint-petrusschool.nl
In de komende periode zullen wij de website verder vormgeven. 

Nieuwe e-mailadressen
Door overgang naar de ASKO hebben alle medewerkers van de Sint-Petrusschool een nieuw e-mailadres gekregen. Een overzicht van de e-mailadressen zijn op de website te vinden. 

Luizencontrole:
Wie zou er dit jaar de luizencontrole willen doen? Het zou fijn zijn als de luizencontrole aanstaande week plaats zou kunnen vinden. Graag aanmelden bij de leerkracht van de groep.

Berichten uit de groepen
Onderbouw:
De leerkrachten van de onderbouw voelen zich verantwoordelijk voor het goed overdragen van de leerlingen aan de ouders bij het uitgaan van de school. Daarom heeft elke groep een eigen plekje op de speelplaats. De leerkrachten lopen daar met hun klas heen en nemen dan afscheid van uw kind. Om het overzicht te bewaren verzoeken wij u vriendelijk, doch dringend, om achter de witte lijn op de speelplaats plaats te nemen. De eerste twee weken van dit schooljaar worden de kleuters in de klas opgehaald. U heeft hier eerder al een mail over ontvangen.

Kleutergroepen:
Wilt u uw kind een gymtasje met daarin een T-shirt, gymbroekje en gymschoenen meegeven?! Graag gymschoenen die uw kind zelf aan en uit kan trekken. 

Met vriendelijke groeten,
Het team




Foto's

Video's

Meer informatie