Brede Mgr Bekkersschool  

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Welkom op de website van Brede School Mgr. Bekkers. Wij bieden de leerlingen een vertrouwde, fijne en veilige plek op school. Een omgeving waar optimaal geleerd kan worden.

Met ons team werken wij enthousiast samen om de lesstof af te stemmen op de verschillende onderwijsbehoeften van onze leerlingen. Wij stimuleren zelfstandigheid en leren door betrokkenheid. Dat geeft plezier én levert goede leerprestaties op.

Naast veel praktische informatie over onze school laat de website zien waar we trots op zijn: een B​​rede school waar kinderen met plezier naartoe gaan. Een school waar kinderen vanaf 2,5 jaar al welkom zijn en waar ook na schooltijd samen gesport, gespeeld en geleerd wordt. Ieder kind kan zijn talent bij ons ontdekken en vergroten. Dit alles in een prachtig nieuw schoolgebouw in Amsterdam Noord.

Wilt u meer informatie? Neemt u da​​n gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven u een rondleiding in ons schoolgebouw. ​

 Activiteiten

mei
30-5-2019Hemelvaart vrij tot en met zondag 2 juni.
juni
3-6-2019Weer naar school
5-6-2019Suikerfeest en Studiedag
8-6-2019Pinkstervakantie en Studiedagen Team tot en met 16 juni

 knop-kalender

 Nieuws

 Uw kind aanmelden op onze school?