Gevonden voorwerpen

“Juf…ik ben mijn fietssleutel kwijt!”, "Meester, ik kan mijn gymtas niet meer vinden." Iedereen kan wel eens iets verliezen. Bij een onverwacht zonnige dag, kan een jas ook wel eens worden vergeten. En in het vuur van het spel blijft de schooltas op het speelplein achter…Het gebeurt op onze school heel vaak. Veelal worden de verloren gewaande spullen ook wel teruggevonden. Dan begint het probleem: hoe komt het terug bij de rechtmatige eigenaar?

We vragen de ouders met klem om de spullen van uw kinderen, inclusief kledingstukken van naam te voorzien. Dat vergroot de kans op terugvinden en vergt minder tijd.

Tja…en als we dan toch met kleding en tassen zonder eigenaar blijven zitten, verdwijnen ze in onze manden met gevonden voorwerpen. Deze staat in de hal bij de gymzaal. Fietssleutels kunt u terugvinden in de bakjes bij het kantoor van onze administratie. 

Voor iedere vakantie, melden wij in de nieuwsbrief wanneer wij de manden leegmaken. De nog bruikbare inhoud geven wij aan de kringloopwinkel.