Opvang

De naschoolse opvang wordt per schooljaar 2015/2016 bij de Mgr Bekkersschool geregeld via Combiwel. Deze start op 17 augustus 2015 binnen de Mgr Bekkersschool.

Deze buitenschoolse opvang is gevestigd binnen de Brede School Mgr Bekkers. Op de Brede school zijn ook de vier voorschoolgroepen van Combiwel gevestigd. Combiwel en de basisschool werken nauw samen, waardoor alle kinderen de kans krijgen om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen.

Groepen

De BSO Mgr Bekkers bestaat uit één groep met maximaal 20 kinderen en twee pedagogisch medewerkers. De pedagogisch medewerkers ondernemen samen met de kinderen allerlei leuke activiteiten.

Openingstijden

Op 17 augustus wordt gestart met één groep. Deze groep is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.30 – 18.00.

Bij voldoende aanmeldingen kan de openingstijd uitgebreid worden tot 18.30.Indien u zich wilt aanmelden voor BSO tot 18.30 kunt u contact opnemen met onze afdeling planning en plaatsing 020-5754700

Ruimte

Er kan gebruik gemaakt worden van de groepsruimte, voorschoollokaal,  speelzaal en buitenspeelruimtes. Kortom voor ieder kind is er genoeg te spelen.

Zie ook de volgende link voor meer informatie: http://www.combiwel.nl/locaties/bso-mgr-bekkers