Ouder en Kind Adviseur

OKT.png

Ouder- en Kindteam op de basisschool
In Amsterdam is aan iedere school een Ouder- en Kindteam verbonden. Heb je vragen over de opvoeding, het opgroeien of de ontwikkeling van jouw kind? Dan kan je altijd terecht bij de ouder- en kindadviseur, jeugdarts of jeugdverpleegkundige van het Ouder- en Kindteam. Zij zijn onafhankelijk van school.
Vragen kunnen gaan over je kind (bijvoorbeeld eten, slapen, pesten, druk of juist teruggetrokken) of de gezinssituatie (denk aan verlies, scheiding of ruzie).

Loop eens binnen bij ouder- en kindadviseur Bianca de Goede, of maak een afspraak op school of een andere plek in de wijk.
Samen kijk je dan wat er speelt en wat bij jullie past. Wil je informatie en advies? Gesprekken of begeleiding van de jeugdpsycholoog, misschien een training voor kind of ouder?
Je kan zelf rechtstreeks contact opnemen met Bianca de Goede of via b.degoede@oktamsterdam.nl  of telefoonnummer 06 8317 6229

Bianca is op donderdagmiddag en vrijdagochtend aanwezig op De Archipel.

Je kan ook langsgaan bij het Ouder- en Kindteam in jouw wijk. Lees meer op oktamsterdam.nl. Hier kan je ook (anoniem) chatten of het adres zoeken van het team in jouw wijk. Je bent altijd welkom!