Wie is wie in de MR?

De MR ziet er in 2018 - 2019 als volgt uit:

  • 1015-dearchipel-amsterdam-team-05259.jpgGert Bruggers (voorzitter)
Gert Bruggers, 49 jaar, woonachtig op IJburg en co-ouder van 3 kinderen. Yara (11) zit in groep 7 en Ilan (9) zit in groep 6. Noa, de oudste van 13, zit nu in het 2e jaar van de middelbare school Spinoza20first, zij is in 2016 uitgezwaaid bij de Archipel. 

Sinds het begin van 2017 ben ik werkzaam als Logistiek Directeur bij Timber and Building Supplies Holland, de moedermaatschappij van PontMeyer en Jongeneel, groothandels in hout- en bouw materialen. In 2016 heb ik een soort overgangsjaar gehad, waarbij ik weer naar Nederland ben verhuisd vanuit Frankrijk. Daar heb ik de afgelopen 15 jaar gewoond en gewerkt voor IKEA in verschillende directie posities.

Vr gr Gert


  • Sabria 1.pngSecretaris: Sabria Fetian (ouder)
"Ik ben moeder van Sabir Fetian (groep 4A) en dit is mijn tweede jaar in de MR. 
Ik heb nog een zoon in het eerste jaar van de middelbare school en nog een zoon in groep 2 van het speciaal basisonderwijs. Door zelf 10 jaar werkzaam te zijn geweest in het voortgezet onderwijs heb ik ervaren hoe een belangrijke rol de basisschool kan spelen in de toekomst en het vervolgonderwijs van onze kinderen.
Ik heb mij destijds aangemeld omdat ik er graag wil zijn voor de ouders die betrokken zijn bij het welzijn van de kinderen op school en die zaken bespreekbaar willen maken maken maar niet zo goed weten hoe dit te doen of het niet durven."

Groeten, Sabria
  • 1015-dearchipel-amsterdam-team-05577.jpgNadia Benali (leerkracht)
Op woensdag, donderdag en vrijdag geef ik met veel plezier les in groep 4B. Naast lesgevende taken vind ik het interessant om mee te denken over het beleid van de school.
 
Naast verbeteringen aan brengen vind ik het belangrijk om al het goede te samen met de kinderen, ouders en medewerkers te waarborgen. Met plezier zet ik mij in voor kwalitatief onderwijs waar kinderen zich optimaal kunnen ontplooien.

groeten van Nadia

  • 1015-dearchipel-amsterdam-team-05375.jpgGreetje Noorlag (leerkracht)
Ik ben Greetje Noorlag al 25 jaar een nieuwsgierige leerkracht. De nieuwsgierigheid helpt mij om in de Medezeggenschapraad mee te denken, te kijken en moeilijke vragen te stellen over de organisatie van de school. Ik vind het belangrijk om samen met een deel van de ouders en het personeel medeverantwoordelijkheid te dragen over het organisatorische en financiële reilen en zeilen bij ons op de Archipel.

  • 1015-dearchipel-amsterdam-team-05607.jpgEster van Oers  (Intern Begeleider)
Ik ben zowel IB-er op de school, als ouder van drie kinderen op de Archipel. Als lid van het MT denk ik veel mee over het beleid en ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling van de school. Daarom vind ik het belangrijk samen met ouders en het team kritisch en opbouwend mee te denken.