Nieuwsbrief 12 17-18

  • Gemaakt op: 1-6-2018 00:00
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door:  
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

Agenda
4 t/m 7 juni Avondvierdaagse
5 juni 9 uur ouderraadbijeenkomst
11 juni Muziekles van juf Angela 
11 juni Start citotoetsen
12 juni Theorieles fietsen naar de middelbare school groep 8
13 juni Rijksmuseum groep 8
14 juni Muziekles van juf Angela
18 juni Rijksmuseum groep 7
21 juni Muziekles van juf Angela
21 juni Ouderkamer ‘wat te doen bij kleine ongelukjes’
21 juni MR vergadering
22 juni Banne Olympics groep 6 t/m 8

Jarigen
01 juni Oualid Chammat
03 juni Rashely Bendanon
05 juni Xavier Krenten
08 juni Gishairo Hamden
09 juni Anass Bohassani
10 juni Dylen Sijne
11 juni Souraya Laboua
12 juni Jaylaina Martens
13 juni Roder Cetinkaya
15 juni Rujaino Bendanon
18 juni Djah-Manio Burke

Tuincommissie
Wij willen een groenere school en u kunt daarbij helpen. Wij willen onze tuincommissie uitbreiden en zijn daarom op zoek naar ouders/verzorgers die onze school willen opfleuren. Denk hierbij aan plantjes planten in de tuin en in plantenbakken én het onderhouden van al het groen, waaronder het wieden van onkruid. Heeft u groene vingers of vindt u het gewoon leuk om te helpen, meld u dan snel aan bij Marcia Hinojosa, onze directeur. Loop gerust even binnen of stuur een mail naar directie@botteloef.nl

Ouderbijdrage
Heeft u de ouderbijdrage al betaald? Wij vragen u het bedrag van €50 per leerling zo snel mogelijk te betalen. U kunt het bedrag overmaken op rekening: NL47 INGB 0007646848  met vermelding van de naam van uw kind en de groep. U kunt niet meer contant betalen.

Nieuwe wet op privacy
U heeft het waarschijnlijk wel in het nieuws gehoord: er is een nieuwe wet op de privacy ingegaan. Wij leven deze wet na: op De Botteloef gaan wij zorgvuldig om met de privacy van onze leerlingen. Dit is vastgelegd in het privacyreglement van onze stichting, de ASKO. Wij maken alleen gebruik van persoonsgegevens als dat nodig is voor het leren en begeleiden van onze leerlingen.
Alle privacy regels die wij naleven kunt u terugvinden in het privacyreglement van ons schoolbestuur: ASKO Privacybeleid  

Foto’s en beeldopnamen 
Wij hebben u al eerder gevraagd of we foto’s en video-opnamen van uw kind(eren) mogen gebruiken voor bijvoorbeeld de website van de school, de nieuwsbrief en facebook. Met ingang van de nieuwe wet op privacy, zijn we verplicht om dit middels een toestemmingsformulier opnieuw aan u te vragen. Binnenkort ontvangt u dit toestemmingsformulier. We vragen u deze in te vullen en weer in te leveren op school. 

In de ouderkamer
Wat te doen bij kleine ongelukjes
Op 21 juni om 8.45u krijgt u in de ouderkamer meer informatie over wat u kunt doen bij kleine ongelukjes. Denk hierbij aan schaafwonden en het gebruik van zonnebrand. Wees welkom.

Buitenspeeldag in de Banne
Op woensdag 13 juni van 13u – 16u wordt er een buitenspeeldag in de Banne georganiseerd door https://sterrenmakers.nl/. De dag vindt plaats bij speeltuin de Zeeslag en het Rode plein. Er zijn vele activiteiten zoals sporten, muziek maken, in de natuur speuren, koken, knutselen, springen en met mooi weer zijn er vele waterspelletjes. 

Nieuwtje van de peuters
Vanwege het aanhoudende mooie weer, hebben we besloten het thema ”knuffels” even op te schorten en daarvoor het thema: “Oef, wat is het warm”, te introduceren. Dit sluit mooi aan op de weersomstandigheden. We hebben al heerlijk aan de watertafel gespeeld.
 
Onze peuters Nayirah en Jaydae zijn onlangs 4 jaar geworden en
zijn overgegaan naar onze basisschool. We wensen hen daar veel plezier.
 
De peuters Aylash en Jalena zullen naar een andere basisschool vertrekken.
We wensen deze 4 jarigen veel plezier op hun nieuwe school.
 
Groetjes,
Haidy, Cindy en Lidy

Foto's

Video's

Meer informatie