Welkom bij de IJsbreker

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Daltononderwijs

De Buiksloterham in Amsterdam Noord is een wijk in ontwikkeling en ligt op de oever van het IJ met zowel de stad als het groen binnen handbereik.
Basisschool De IJsbreker ligt in de Buiksloterham en is in een prachtig tijdelijk gebouw gehuisvest en in augustus 2024 zal de overstap gemaakt worden naar een permanent gebouw, dat nagenoeg aan 't IJ wordt gebouwd, ook in de wijk Buiksloterham. In ons nieuwe schoolgebouw zal plaats zijn voor ongeveer 26 basisschoolgroepen. Daarnaast zullen er baby- en peutergroepen komen en ook een voorschoolse- en naschoolse opvangvoorziening. Wij zullen namelijk een "Alles in 1- Dalton Kindcentrum" worden, voor kinderen van 0-13 jaar. ​​We starten echter al eerder met ons Dalton Kindcentrum, namelijk in ons huidige gebouw vanaf januari 2021. 
Wij hebben vanaf begin af aan vorm en inhoud gegeven aan het Daltonconcept. En ook ons Kindcentrum zal volledig Daltonwaardig worden. Basisschool De IJsbreker is een ASKO school. (www.askoscholen.nl).
 


 Activiteiten

juli
6-7-2020zomervakantie t/m 15 aug

 Aanmelden op onze school

We hebben elke maand een informatieochtend met een rondleiding. Deze ochtenden starten altijd om 09.00 uur (wilt u er wel echt om 09.00 uur zijn?) en duren ongeveer een uur, soms iets langer. 

U kunt gewoon langskomen, u hoeft zich niet aan te melden en u mag uw kinderen ook gezellig meenemen! 

Helaas door het Corona virus gaan de rondleidingen tot de zomervakantie NIET door. U kunt op deze website alle informatie vinden die nodig is over onze school. Er staan ook leuke filmpjes bij NIEUWS en u kunt op onze FB pagina kijken! U mag ook altijd even contact met ons opnemen en vragen naar Leonie den Hartog. (020-6369643)

Na de zomervakantie hopen we weer rondleidingen te kunnen geven wel met 1,5m afstand van elkaar. Dus u moet u zelf voor deze rondleidingen wél opgeven bij de administratie van onze school (Janneke van Gorp). Er mag ook maar 1 ouder per gezin naar de rondleiding komen, anders is de 1,5m niet te garanderen. 

De data zijn:

28 augustus 2020, 25 september 2020, 30 oktober 2020, 27 november 2020. Voor 2021 worden ze nog gepland. 

De ochtenden starten echt om 09.00 uur en duren ongeveer een uur, soms iets langer. 


 ​Informatie over het aannamebeleid

​ 
Openingstijden school:
Maandag, dinsdag en donderdag van 08.30-14.45 uur
Woensdag en vrijdag van 08.30-12.30 uur