Een luisterend oor


Als er iets is waar je mee zit is het prettig als er iemand is aan wie je je verhaal kwijt kunt.  Soms zijn er dingen die een kind liever met iemand anders bespreekt dan de eigen juf of meester. Zij kunnen dan een afspraak maken met Ingrid Lemereis, onze 'luisterjuf'. Kinderen kunnen in vertrouwen hun verhaal aan haar vertellen.

Ook voor ouders is er op school een luisterend oor. Wilt u als ouders iets weten of overleggen met betrekking tot school, dan zijn er  twee ouders met wie u contact kunt  opnemen. Hieronder stellen zij zich aan u voor.

Monique Veldhuis 

Naast de ouders zijn het de leerkrachten die onze kinderen vormen tot waardige burgers in de maatschappij. Wij moeten ook het goede voorbeeld geven. Daarom is het belangrijk dat wij open en respectvol met elkaar omgaan en communiceren. Dus als er iets niet goed gaat, schroom niet en ga een gesprek aan met de leerkracht. Vindt u het toch te eng, dan kan ik naast mijn mede-oudercontactpersoon, Elie, u helpen om de kwestie tot een goed einde te brengen. Soms kan de weg naar een gesprek met een leerkracht moeilijk zijn en ik hoop dat ik daarbij kan helpen. Ik wil in mijn functie als oudercontactpersoon de brug vormen tussen ouder(s) en leerkracht.

 Contact: mambenschop@gmail.com

Sergio Donk

Een ouder zijn en tegelijkertijd een parttime/vaste baan hebben is ingewikkeld genoeg. Dan gaan de kinderen op een bepaald moment naar school en heb je af en toe vragen aan de school en/of informatie nodig die er ontbreekt of die je  juist bevestigd wilt hebben. Tegelijkertijd zijn het vragen en/of informatie die net niet belangrijk genoeg zijn om een brief te schrijven, maar ook niet zo dringend genoeg om een paar uurtjes vrij te nemen van het werk om het met de school(leiding) te bespreken. Voor deze onderwerpen/vragen zijn Monique Veldhuis en ik gevraagd om de ouders te helpen en om ze het juiste advies te geven. "Ouders voor ouders" is een belangrijk onderdeel van de Regenboog school om jou en je kind verder op weg te helpen en van de juiste informatie te voorzien. Heb je vragen? Dan sta ik voor je klaar.

Contact: donksergio@hotmail.com 


Mocht u een klacht hebben gaat u dan naar Praktisch / klachten  op deze website.