Groep 1-2a

IMG_3062.JPG​​​​​​​​​​
 
 
 
 
 Groep 1-2 A op de nieuwe Skelter

 
 

Hallo allemaal, Graag wil ik mezelf even voorstellen als nieuwe leerkracht van Basisschool de Waaier. Ik ben Anne Prikken en ik ben dit jaar leerkracht van de kleuters. Ik werk fulltime in groep 1-2 A. Ik ben opgegroeid in Giethoorn. Na het behalen van mijn diploma ben ik deze kant opgekomen. Inmiddels woon ik samen met mijn vriend in het centrum van het mooie Amsterdam. Ik hecht veel waarde aan een plezierige samenwerking met ouders, loop gerust na schooltijd even binnen om kennis te maken. Graag tot ziens!

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en we hebben er erg veel zin in na 6 weken vakantie! We beginnen het schooljaar met 12 kleuters. Voor de nieuwe kleuters was het wel even wennen maar samen helpen we elkaar in de klas en zorgen we ervoor dat we veel van elkaar kunnen leren en samen plezier hebben.
Door middel van de methode Vreedzame school leren de kleuters omgaan met elkaar en lossen we conflicten op een vreedzame manier op. De handpoppen aap en tijger helpen ons de regels te maken en ons aan de gemaakte afspraken te houden.
Het eerste thema dit jaar is: ik en mijn familie. Bij dit thema praten wij over ons gezin, ook de andere familie leden komen aan bod. Wij hebben een vertrouwt gezicht in onze klas namelijk juf Els. Zij is onze hulpjuf op maandag en woensdag.
We zijn het schooljaar goed begonnen en we hebben veel zin om een heel jaar te knallen in groep 1-2A !


 
Meer beeldm​ateriaal​ van de groep. 
​ 

 Nieuws uit de groep

 
 
​​