Groep 1-2b

Groep1-2B Skelter.JPG​​​​​​​​​

Groep 1-2B Op de nieuwe Skelter.

 

 

Beste ouders, we zijn weer begonnen met een nieuwe schooljaar en een nieuwe juf in groep 1/2 B! Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Nieska Gotjé en ik werk al sinds 1996 in het onderwijs. Ik ben een echte kleuterjuf en ik heb erg veel zin om er een vrolijk en leerzaam jaar van te maken met de kinderen.

We zijn dit jaar gestart met het thema “ik en mijn familie”. We leren wie er allemaal bij het gezin horen, maar ook de andere familieleden komen aan bod. We horen immers allemaal bij elkaar.
Dat we bij elkaar horen en goed voor elkaar en onze omgeving moeten zorgen doen we ook door middel van Aap en Tijger  van de methode de Vreedzame School. We leren om fijn met elkaar te spelen en te delen, hoe we probleempjes moeten oplossen en hoe we ervoor zorgen dat we onze omgeving netjes en opgeruimd houden.
Wat er ook nieuw is, is dat we mogen gymmen in de grote gymzaal. We krijgen dan les van meester Sebas. De andere gymles gaan we met de juf spelletjes doen in de speelzaal.
En als laatste een vertrouwd gezicht in onze klas, dat is juf Els. Zij is onze hulpjuf en komt ons onder andere helpen met knutselen.

We zijn gestart met een kleine groep kleuters zodat de kinderen optimaal aandacht en begeleiding kunnen krijgen. We gaan er met zijn allen een heel fijn jaar van maken!

Meer beeldmateriaal van deze groep.

 Nieuws uit de groep