Oudernieuwsbrief 17

  • Gemaakt op: 12-5-2016 00:00
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door: Frans Niekel
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

Ouderbijdrage
Een aantal ouders hebben de ouderbijdrage nog niet voldaan. Deze ouders hebben een persoonlijke brief gekregen met het verzoek de bijdrage van € 40.- alsnog te voldoen.
We kunnen anders het schoolreisje niet betalen.
Sinds vorig schooljaar zijn de ouders volledig zelf verantwoordelijk voor het beheer van het schoolfonds, waarmee allerlei zaken worden bekostigd, die niet direct met onderwijs te maken hebben, maar die wel relevant zijn voor een plezierige schooltijd van uw kind(eren).
Daaronder vallen Sinterklaas, Kerst- en Paasviering, schoolreisjes (+ een deel schoolkamp groep 8) en traktaties.
U kunt het bedrag ad. €40,00 per schoolgaand kind overmaken op bankrekeningnummer:

NL26 INGB 066.82.67.569 t.n.v. De Waaier OR onder vermelding van de naam van uw kind + nummer groep.

Ouders die bij voorkeur contant willen betalen, kunnen bij Lisette Koomen (moeder van Nadir gr. 7) of Aniesa Alladien (moeder van Fashira gr. 5) terecht op: dinsdag 17 mei van 8.20 tot 9.00 uur en donderdag 19 mei van 14.00 tot 14.30 uur.

Buitenspeeldag Jeugdland
Op woensdag 18 mei organiseren 5 studenten van de HVA een Buitenspeeldag op Jeugdland.
Voor ouder en kind, leeftijd 2 t/m 4 jaar 's ochtends en in de middag vanaf 14.30 uur voor 5 t/m 12 jaar.

 Sporten is gezond!
Op donderdag 2 juni 2016 organiseert Stichting Move samen met basisschool As Siddieq en De Waaier een sportevenement voor de kinderen in de buurt. Kinderen van de groepen zes, zeven en acht kunnen zich hiervoor aanmelden.
Bij deze willen wij u informeren over deze dag. De kinderen zijn verplicht om zich aan te melden via een online aanmeldtool als zij mee willen doen aan deze sportdag.
Deze middag zal bestaan uit verschillende sportactiviteiten rondom de school (Ambonplein) van 14.00 tot ongeveer 17.00 uur. Er zullen ook gezonde hapjes en drankjes worden verzorgd. De activiteiten vinden plaats rondom de scholen aan het Ambonplein.
Ook u bent van harte welkom om langs te komen. Daarnaast is het mogelijk om tijdens het evenement te helpen met de activiteiten. U kunt zich via de online aanmeldtool aanmelden.

Graag zien we de aanmelding tegemoet, de online aanmeldtool is te vinden via de volgende link: http://fitformove.surveytalent.com/survey/fit-for-move. Mocht u problemen ondervinden tijdens het invullen van de aanmeldtool, kunt u contact opnemen via het volgende emailadres: stichtingmovetp@gmail.com .

Met vriendelijke groet,
Caitlin de Kruijff, Ilse de Jong, Sharma Robert en Tessa Rademaker namens Stichting Move.

Informatieavond 19 mei
Voor ouders die algemene vragen hebben over school: financiën (ouderbijdrage) en de Citotoetsen, hebben we een informatieavond op donderdag 19 mei a.s. in de Ronde Ruimte van 19.00 – 20.00 uur.
Aniesa, Lisette, Peer en ondergetekende zullen al uw vragen beantwoorden. We staan ook open voor uw tips en ideeën!

Schoolkamp groep 8
De leerlingen van groep 8 gaan op maandag 23 mei op schoolkamp naar Vierhouten. Op donderdag 26 mei komen ze weer terug.
Vierhouten ligt op de Veluwe, midden tussen bos en heide. Het wordt een grote natuurbeleving. We hopen dat het een beetje mooi weer wordt!

Namens het team
Frans Niekel, directeur

Foto's

Video's

Meer informatie