Oudercontactmedewerker

​School en thuis horen bij elkaar en kunnen elkaar versterken. Ouders, pedagogisch medewerkers en leerkrachten hebben allemaal de belangrijke taak om spelenderwijs thuis en op school het jonge kind te stimuleren in zijn/haar ontwikkeling. De oudercontactmedewerker kan u hierbij ondersteunen.

Wat doet een oudercontactmedewerker?​

  • Kennismaken met alle nieuwe peuter- en kleuterouders. In gesprek gaan over uw ideeën over opvoeding, wat u verwacht dat uw kind leert op de (voor)school en wat de school van u als betrokken ouder verwacht. 
  • Aanwezigheid bij de spelinloop. 
  • De organisatie van ouderbijeenkomsten met thema's over taalontwikkeling, opvoedonderwerpen (met het Ouder- en Kindcentrum), voeding, samen spelen, (voor)lezen, positief opvoeden etc. 
  • Het beantwoorden van vragen die u heeft over de ontwikkeling van uw kind en over de (voor)school. Als er problemen zijn rondom uw kind, kan er doorverwezen worden naar de juiste persoon.  
  • Informatie geven over activiteiten die op school of in de buurt plaatsvinden.

De oudercontactmedewerker op Het Bovenland stelt zich voor:​
Beste ouders,

Graag stel ik mij even aan u voor. Mijn naam is Nadia Walayat, 35 jaar en moeder van een prachtige dochter
Mahira van 1 jaar. Wat worden ze toch snel groot, dat zult u als ouder vast ook hebben. Ik probeer dan ook zoveel mogelijk te genieten van onze momenten samen.

Per 1 november 2016 ben ik gestart als oudercontactmedewerker voor Het Bovenland. Dit geldt voor de peuters, maar ook voor de kleuters.

Hiervoor heb ik 11 jaar gewerkt als manager in de Kinderopvang. Dit werk heb ik met veel plezier gedaan. Na 11 jaar als manager gewerkt te hebben, leek het mij een mooi moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Het feit dat ik mijn kennis met u kan delen en samen met u als ouder een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van uw kind geeft mij veel plezier en voldoening in het werk.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan hoor ik dit graag. Ik hoop op een fijne samenwerking!

Nadia Walayat
Werkdagen:   Dinsdag ​08.30 uur – 15.30 uur
                      Vrijdag 08.30 uur – 12.00 uur
Telefoonnummer: 06 512 59 253
Email: nadia.walayat@impuls.nl