Honingpot 414 - 16/12/2016

 • Gemaakt op: 16-12-2016 08:00
 • |
 • Gewijzigd op:
 • |
 • Geplaatst door: wespennest.honingpot
 • |
 • Auteur:  
 • |
 • Fotograaf:  


kerstkoor.jpegKerstactiviteiten​

Nu de school vol staat en hangt met kerstversiering en de stal uitnodigend op het podium staat is het tijd voor de kerstactiviteiten.

 

Volgende week staat het Medewerkers Kerstkoor weer iedere ochtend bij binnenkomst te zingen. Als u niets wilt missen, zorg er dan voor ruim op tijd aanwezig te zijn want om 8:30 uur stopt het zingen en gaat iedereen weer terug naar de groepen.

 

Donderdagavond 22 december is het kerstdiner. Inmiddels hangen bij alle groepen de intekenlijsten waarop u kunt aangeven wat u voor dit feestelijk samenzijn meeneemt. De kinderen zijn vanaf 17:45 uur welkom en gaan om 18:00 uur aan tafel. Voor de ouders is er van 18:00 tot 19:00 uur warme chocomel en glühwein op de speelplaats, zodat iedereen tijdens het wachten op de kinderen gezellig met de andere ouders kan bijpraten.

 

Vrijdagochtend 23 december sluiten we de kerstperiode met elkaar af en om 12:00 uur begint de kerstvakantie.

 

Maandag 9 januari hebben we als team een studiedag. De kinderen zijn dan vrij. Op dinsdag 10 januari zien we iedereen graag weer terug op school.


Team.pngRemke weer terug

De tweede week na de kerst komt Remke terug van zwangerschapsverlof en gaat er voor een aantal groepen wat veranderen:


 

 • In groep 3 komt Remke terug op de maandag en gaat Marissa de overige dagen werken;
 • In de groep van Danielle zal Danielle van maandag t/m donderdag gaan werken en op de vrijdag Remke;
 • In de groep van Belinda neemt Gijs de maandag en dinsdag van Marissa over.

 

We zijn blij dat Remke weer terug komt en dat Gijs bij ons op school blijft.


Zwemdiploma's

Felien Prins en Vito de Croon hebben hun A-diploma gehaald. Knap hoor!!

Felien en Vito: HARTSTIKKE GEFELICITEERD!!!


judobanden.jpegNog meer te vieren

Behalve twee zwemdiploma's hebben we ook een topjudoka in-de-dop! Ashley Khan heeft de bruine slip gehaald, het laatste stapje vóór de gele band.

Heeft uw kind ook een diploma gehaald, een toernooi gewonnen of een bijzonder optreden gehad dat het vermelden waard is? Als u het aan Marijke laat weten, dan komt het in de Honingpot!!


Junior Campus

In de vorige Honingpot kondigden we het al aan: een extra activiteit op de dinsdag tijdens de overblijf Broodje Mee! Na de kerstvakantie kunnen kinderen vanaf groep 5 deelnemen aan een cursus Transport en Techniek. Deze wordt verzorgd door de Junior Campus samen met Eurydice van Broodje Mee.

 

Tijdens deze cursus komen vragen aan de orde als: kan een auto met vierkante wielen rijden? Hoe werkt een hovercraft? In de FLYER leest u hier meer over en ook hoe u uw kind kunt opgeven (opgeven is verplicht voor deelname).

 

Er zijn al aardig wat aanmeldingen maar de cursus is nog niet vol. Maar wacht niet te lang want vol is vol! Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard terecht bij Marijke.


reservekleding.jpegOngelukje

De huidige kou slaat ook op de blaas, we hebben dringend behoefte aan onderbroeken en lange broeken tot en met maat 128 om 'ongelukjes' op te vangen. Ook vragen we ouders van kinderen die regelmatig 'een ongelukje' hebben te zorgen voor een reserve-setje op school.


logo-ouder-en-kindteams-amsterdam.pngKinderen… Chat er over!

Mijn dochter moet nu echt gaan sporten! Hoe leert mijn zoontje voor zichzelf op te komen? Onze pre-puber drukt een stempel op het gezinsleven, ik wil het graag gezellig houden! De scheiding is ingrijpend, hoe ontzien we de kinderen

Als ouder ben je voortdurend bezig met de opvoeding en het opgroeien van je kind. Via de chat kan iemand van het Ouder- en Kind team met je meedenken. Chatten over kleine en grote vragen kan iedere middag op werkdagen. Natuurlijk kan je ook langskomen, mailen of bellen: 020 5555961. Wacht niet te lang, je bent altijd welkom bij de Ouder- en Kind teams Amsterdam.

​In deze editie: Kerstactiviteiten, Remke weer terug, Zwemdiploma's, Nog meer te vieren, Junior Campus, Ongelukje en Kinderen...chat er over

Foto's

Video's

Meer informatie