Eten en drinken

​Wij voeren een gezond eten beleid op onze school. De kinderen nemen fruit/groente en brood mee naar school. Tijdens de eerste pauze eten zij groente of fruit en tijdens de tweede pauze eten zij een broodje met gezond beleg. Wij vragen de ouders maar 1 pakje drinken mee te geven per dag. Tijdens de lunch mag dit genuttigd worden. De rest van de dag wordt er water gedronken.

Onze school is gezond!!!​

Onze school heeft het landelijke vignet Gezonde School behaald! Het vignet Gezonde School is een erkenning voor scholen die structureel werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen en medewerkers. En dat doen wij!
 
Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.
 
Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het thema bewegen en voeding.
 
Het vignet Gezonde School is een initiatief van twintig landelijke gezondheidsorganisaties. Wilt u meer weten over het vignet Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.​