Flits 13 - 1 juli 2019

  • Gemaakt op: 1-7-2019 00:00
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door: Carina Vermeeren
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

Flits 13 - 1 juli 2019

Juli
3-7-2019             Studiedag
5-7-2019             Zomerfeest      
11-7-2019           Laatste schooldag         
12-7-2019           Zomervakantie t/m 23 aug

Op naar schooljaar 2019 - 2020!
Het schooljaar zit er bijna op. Als ik me omdraai en terugkijk, merk ik dat ik trots ben op dit jaar. Het is plezierig werken op zo'n geweldig mooie school. Het geeft veel voldoening om als schoolleider de energie en de leergierigheid te zien van 600 kinderen die onze school iedere morgen binnen komen lopen, rennen, huppelen. Soms buitelend over elkaar heen. Wat een groei, elke dag weer. Ik ben trots op het loyale team, dat in deze tijd van lerarentekort en werkdruk elke dag voor de kinderen klaarstaat. Na mijn eerste jaar zie ik ook aandachtspunten om samen aan te werken. Dat gaan we doen. Na een welverdiende vakantie. Nu wens ik iedereen vast een mooie zomer! Roger

Klik hier voor de formatie 2019 - 2020. We zijn erin geslaagd om ons hechte team zoveel mogelijk te behouden en waar nodig aan te vullen met enthousiaste, nieuwe collega's. We nemen helaas ook afscheid nemen van een aantal dierbare collega's. De Lidwinaschool voelt voor velen van ons als een warm nest, het is altijd jammer als er een paar weg vliegen. Verhuizen, een jaartje de wereld rond, lesgeven op een andere school, studeren…soms is het tijd voor een nieuwe stap. We gaan ze ontzettend missen en wensen ze veel plezier en geluk.   

De nieuwe collega's stellen we graag even aan je voor. Juf Hanneke (groep 5), juf Ria (groep 7) en juf Petra (kleutergroep). Juf Hanneke komt terug op het honk. Zij heeft tussen 2015 en 2017  met veel plezier op onze school gewerkt. Ria is een 'oude rot in het vak', inmiddels 32 jaar werkzaam in het onderwijs en Petra keert terug van Keulen naar Amsterdam. Ook zij heeft een brok ervaring. 25 jaar in het basisonderwijs, ga er maar aan staan. Hierbij heten we ze van harte welkom!

Je ziet nog 2 nieuwe namen op het rooster, juf Marijn (groep 7) en juf Tanja (groep 6). Marijn en Tanja lopen volgend jaar bij ons een LIO-stage. Onze school is een Opleidingsschool en werkt samen met de Hogeschool van Amsterdam en de Universitaire Pabo. Een LIO-stage is de eindstage in de afstudeerfase van de Pabo. LIO staat voor leraar in opleiding. Een LIO-er staat zelfstandig voor de klas en wordt intensief begeleid door een mentor en de Opleider in school. Beide studenten zijn al bekend met de school door succesvolle stages in het verleden. Wij zijn enthousiast hen volgend jaar terug te zien in ons team.

Aanstaande vrijdag 5 juli - Lidwina ZOmERfeest!  
Het feest der feesten voor jong en oud! Trek wat leuks aan, help waar mogelijk een handje, maar maak er vooral samen een vrolijk feestje van. Dit jaar geheel in het OERTIJD thema. Iedereen is vrijdag direct na schooltijd van harte welkom op locatie de Hoeve. Tot dan!  

MR – verkiezingen oudergeleding - er mag nog gestemd worden!
Wordt het Simone of Stella? Je kunt t/m a.s. donderdag nog je stem uitbrengen. Je vindt de stembussen bij Hedy en Carina op de Hof en bij Marja op de Hoeve.

Schoolkalender 2019 – 2020 
Voor de liefhebbers hebben we ook dit jaar weer een ouderwetse papieren versie gemaakt.
Deze tref je aan in de bijlage. Uiteraard zijn de data ook terug te vinden op de kalender op onze site.

Buurt AED – de bedragen zijn voor beide locaties helaas niet behaald
Helaas hebben we het niet voor elkaar gekregen om binnen de gestelde termijn het geld binnen te halen. Alle donaties worden teruggestort. Na de zomervakantie doen Ronald en Marja een nieuwe poging.

 




Foto's

Video's

Meer informatie