Gym

​​​​​​​​​​Op beide locaties hebben we een gymzaal. De kleuters krijgen 1x in de week les van een vakleerkracht en de groepen 3 t/m 8 2x per week.

Gymspullen​
Kleuters gymmen ​in hun ondergoed. Ze hebben gymschoentjes nodig met lichte zolen en klittenbandsluiting. Groep 3 t/m 8 gymt in een shirtje, broekje en gymschoenen zonder zwarte zolen​. 
​​
Motorische Remedial Teaching (MRT)
Aan het begin van elk schooljaar worden de kinderen uit groep 3 onderworpen aan een korte motorische test volgens het LeerlingVolgSysteem Bewegen en Spelen. Mocht daaruit naar voren komen dat we het noodzakelijk vinden om 'extra' te gymmen met uw kind, nemen we contact met u op. Voor meer informatie kunt u t​erecht bij Aafke​.

Sportactieve en Gezonde School
Onze school is door de KVLO en het NOC*NSF gecertificeerd als sportactieve school. Een onderscheiding die slechts enkele tientallen basisscholen in Nederland met ons kunnen delen. Daarnaast hebben we een​ landelijk vignet Gezonde ​School​. Dit is een erkenning voor scholen die structureel werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen en team​

​In de sportactivi​teitenkalender​ vindt u allerlei sportactiviteiten in stadsdeel Oost. ​