Sociale vaardigheidstrainingen Cursusaanbod

Angela de Rie van “World At Your Feet“ verzorgt op De Mijlpaal de volgende trainingen: Rots en Water , Eigenwijz, Ojee is ok en yoga. Start en eind data van een blok staan in de schoolkalender. De trainingen worden altijd op vrijdagmiddag gehouden in de speelzaal locatie Anderlechtlaan.


Rots & Water is een sociale competentie training, gebaseerd op de Oosterse vechtsport waarin kinderen van 8 t/m 12 jaar leren hoe ze hun energie op een positieve manier kunnen inzetten.

Eigenwijz is een training waarin diverse werkvormen worden aangeboden aan kinderen (5 t/m 10 jaar), zoals: muziek, dans, verhalen, zingen, tekenen, toneel, spel en Braingymoefeningen.

Ojee is ok is er voor alle jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar die wel eens zo gespannen zijn, dat ze helemaal blokkeren. Bij het maken van een toets, het leveren van een sportprestatie of het houden van een spreekbeurt.

 Yoga is er voor alle jongens en meisjes vanaf 10 jaar die nieuwsgierig zijn en klaar zijn om een gedisciplineerde yogaopleiding te volgen. Als ouders zelf aan yoga doen is dat een mooie bijkomstigheid, maar dat hoeft niet per se. Het gaat er om dat de kinderen echt zelf willen.

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de website van Angela de Rie: www.worldatyo​urfeet.nl Het hele jaar door kunnen kinderen worden aangemeld via de website.