Ouder-kind-adviseur

Elke maandag is Stefanie Stravers, de ouder-kind-adviseur op school voor vragen over opvoeding en subsidies voor schoolgaande kinderen. Zij is ook telefonisch bereikbaar om een afspraak te maken op andere dagen.
Mail: s.stravers@oktamsterdam.nl
Tel.nr. 06-40823442

Opmerking: t/m 21 september is Miriam Boulahcen als vervanger van Stefanie Stravers aangesteld.
Haar gegevens zijn:
mail: m.boulahcen@oktamsterdam.nl
telefoonnummer: 06-40780848

Ouder- en Kindteam op de basisschool
In Amsterdam is aan iedere school een Ouder- en Kindteam verbonden. Heb je vragen over de opvoeding, het opgroeien of de ontwikkeling van jouw kind? Dan kan je altijd terecht bij de ouder- en kindadviseur, jeugdarts of jeugdverpleegkundige van het Ouder- en Kindteam. Zij zijn onafhankelijk van school.

Vragen kunnen gaan over je kind (bijvoorbeeld eten, slapen, pesten, druk of juist teruggetrokken) of de gezinssituatie (denk aan verlies, scheiding of ruzie). Loop eens binnen bij ouder- en kindadviseur Stefanie Stravers of maak een afspraak op school of een andere plek in de wijk. Samen kijk je dan wat er speelt en wat bij jullie past. Wil je informatie en advies? Gesprekken of begeleiding van de jeugdpsycholoog, misschien een training voor kind of ouder?

Je kan zelf rechtstreeks contact opnemen met Stefanie Stravers op 06-40823442 of via s.stravers@oktamsterdam.nl. Je kan ook langsgaan bij het Ouder- en Kindteam in jouw wijk. Lees meer op oktamsterdam.nl. Hier kan je ook (anoniem) chatten of het adres zoeken van het team in jouw wijk.
Je bent altijd welkom!

Er is ook een filmpje beschikbaar. Dit filmpje is gericht op ouders van kinderen op de basisschool: het vertelt hoe en wanneer zij bij het Ouder- en Kindteam terecht kunnen.
Hier de link naar het filmpje op youtube.