Parro

Als ouder bent u natuurlijk betrokken bij het wel en wee van uw kind op onze school. U houdt contact met de leerkracht(en) van uw kind(eren). Misschien bent u leesouder, of helpt u in de bibliotheek, of gaat u mee met het schoolreisje.

Zeker weten dat u niets mist?
Maar soms zijn er van die kleine irritaties. Er raken briefjes zoek over een activiteit die u pas dagen later vindt. Of uw kind vergeet zijn rugzak op de naschoolse opvang en nu weet u niet of hij morgen wel of geen gym heeft. En die afspraak voor het tienminutengesprek komt u helemaal niet uit, die moet u niet vergeten te verzetten, als dat tenminste nog kan.

Om oa. dit soort situaties te voorkomen is er Parro, ons digitale communicatiemiddel. Via e-mails, berichten via de gratis app blijft u op de hoogte van alles wat voor u relevant is. U kunt zelf afspraken inplannen, die koppelen aan uw digitale agenda en contact leggen met andere ouders en betrokkenen. U kunt thuis inloggen op uw pc, laptop of tablet op een moment dat het u uitkomt.

Elke ouder krijgt per kind een koppelcode voor Parro (mits het emailadres bekend is bij de school).
Hiermee wordt het e-mailadres geactiveerd en kan er vanuit de school direct informatie worden doorgegeven.

We streven ernaar om alle berichten vanuit de school en vanuit de klas via Parro te versturen.

Heeft u nog geen account? Neem dan contact op met de administratie.
Mail: lukas.info@askoscholen.nl
Telnr: 020-6190966

Privacyvoorkeuren automatisch verwerkt
De Lukasschool doet er alles aan om zorgvuldig en gepast om te gaan met de privacy van kinderen. Omdat het prettig is dat er met ieders specifieke voorkeuren rekening gehouden wordt, en dit tegenwoordig zelfs wettelijk verplicht is, heeft Parro een manier gevonden om dit heel makkelijk, veilig én met een vermindering van administratiedruk op te lossen. Alles staat in 1x op de juiste plek in het vertrouwde ParnasSys.
Wat zijn de voordelen voor u als ouder? Ouders kunnen met een paar kliks doorgeven waar zij wel en juist geen toestemming voor geven. Ook tijdens het schooljaar kan de ouder inzien wat hij/zij aan het begin heeft doorgeven.
Hoe werkt het? Ieder schooljaar heeft de school toestemming nodig om beeldmateriaal te delen. Dit gaat via de volgende stappen, die uitgelegd worden in de bijlage over privacy voorkeuren.