Groep 8A 2015-2016

​​​​​​​​​​​​​​​​​Groep 8a: Sander Bloedjes / Marlieke Herinckx​

Wij zijn groep 8a en er zitten 17 kinderen in de klas . Juf Marlieke is er op de woensdag en de andere dagen staat meester Sander voor de klas.

Even voorstellen:

Onze visie:

Leuke uitstapjes:
We gaan op dinsdag 13 oktober voor de eerste keer dit jaar op Bliksemstage. De ene helft van de groep gaat naar Persoon & Organisatie Advies van de gemeente Amsterdam. Juf Cora gaat deze groep begeleiden. Meester Sander gaat met de andere groep een kijkje nemen bij de Stadsbank van Leningen in het centrum van de stad. Binnenkort laten we de foto's zien.
 
Foto's bekijken? Klik op de links hieronder bij 'Nieuws uit de groep'.

​​​​​​​​​Juf Evrim & Juf Viri

​​​Welkom in groep 7b! Dit jaar gaan we er een gezellig jaar van maken met z'n allen, maar ook wordt het een jaar waarin we heel hard gaan werken. Het wordt vooral ook heel spannend dit schooljaar, met het voorlopig advies wat de kinderen gaan krijgen waar de kinderen overigens nu al naar uitkijken.
Juf Evrim staat staat op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor de klas. Juf Viri is er op de woensdag. We hebben ook een aantal leuke activiteiten buiten de school, daarvan zijn we momenteel bezig met de schooltuinen. Maar we gaan ook o.a. op bliksemstage. Op deze site zullen we u bijhouden van de activiteiten die wij dit jaar doen. Ook krijgen de kinderen wekelijks huiswerk mee. Dit kunnen zij oefenen op de verschillende websites:

www.bloon.nl​ (spelling)
www.nieuwsbegrip.nl (begrijpend lezen)
www.kleyen​burg.nl ​(werkwoord spelling)
www.tempotoets.nl (tafels oefenen)


​​​​​​​

 Nieuws uit de groep