2e Nieuwsbrief oktober 2020

 • Gemaakt op: 6-10-2020 00:00
 • |
 • Gewijzigd op:
 • |
 • Geplaatst door: Paul Andree
 • |
 • Auteur:  
 • |
 • Fotograaf:  

​Beste ouders/verzorgers,

Deze nieuwsbrief staat in het teken van de aankomende periode

Agenda

10 okt-18 okt.         Herfstvakantie

19 okt.                      Studiedag; leerlingen vrij

20 t/m 23 okt.        Tussenrapport gesprekken gr. 1 t/m 7                 

5 nov.                        Nationaal Schoolontbijt        

Ouderbijdrage

In onze vorige nieuwsbrief hebben wij u gevraagd om de ouderbijdrage voor dit schooljaar te betalen, of als u een stadspas heeft deze mee te geven aan uw zoon/dochter. Helaas hebben we op dit moment nog maar weinig betalingen/stadspassen mogen ontvangen.

We vragen u nogmaals, om de ouderbijdrage voor schooljaar 2020-2021 zo spoedig mogelijk te betalen.

Uiteraard geldt: als u vorig schooljaar contant of per bank betaald heeft, dan hoeft u dit schooljaar niks meer te betalen.
Voor ouders met de stadspas vragen wij u of u de stadspas wilt meegeven aan uw zoon/dochter zodat wij hem op school kunnen scannen, ook als u dit vorig schooljaar heeft gedaan. Dit kost u verder niks extra's. We hebben het geld hard nodig voor alle activiteiten die we organiseren en ook om in te lopen op de afgelopen jaren, omdat we toen te weinig hebben ontvangen. En daarnaast geeft dit weer extra ruimte voor een eventueel lunchpakket bij het schoolreisje. U helpt ons hier dus enorm mee. Bovenstaande richtlijnen en/of afspraken hebben wij in afstemming met de MR gemaakt.

Opening Kinderboekenweek

Misschien heeft u al wat foto's voorbij zien komen op Facebook, maar we hebben een ontzettend leuke opening gehad van de Kinderboekenweek. Hieronder nog enkele foto's van deze dag! Na de vakantie zullen we samen met de Montessori hierover nog een nieuwsbrief uit doen!

Afbeelding kbw1.jpgAfbeelding kbw2.jpg

Naschoolse activiteiten

Hallo allemaal!

Ik ben Liesbeth Hendriks, buurtsportcoach van Team Sportservice Amsterdam, en ga dit jaar bij jullie op school Gym+ en Multisport geven op de vrijdagmiddag na de herfstvakantie. Jullie kennen mij misschien nog van vorig jaar. Ik was toen ook al Gym+ - en Multisport juf en heb dat met heel veel plezier gedaan! Helaas door Corona moesten we stoppen, maar gelukkig heb ik de meesten van jullie voor de zomervakantie nog gezien, omdat ik samen met juf Eylem een paar buitengymlessen heb meegedaan. Dat was erg gezellig!

Gym+ is een leuke uitdagende gymles voor kinderen uit groep 3 en 4 waarin verschillende sport- en spelactiviteiten gedaan worden. We moedigen elkaar aan nieuwe dingen te leren en iedereen doet dat op zijn eigen allerbest. We willen dat iedereen plezier beleeft aan sport en misschien ontdek je hier wel een leuke sport dat bij je past. Ik kan dan samen met je ouder(s) / verzorger(s) kijken waar je dat zou kunnen doen. Voor gym+ word je uitgenodigd door juf Eylem.

Multisport is voor alle kinderen uit groep 5,6,7 en 8 die nog niet op een sport zitten en dit wel graag zouden willen. Ik kan je helpen bij het vinden van jouw droomsport. Tijdens de lessen gaan we veel verschillende sporten doen zodat je kunt ontdekken wat bij jou past (zoals Basketbal, hockey, handbal, turnen, atletiek, judo, volleybal, tennis, badminton, voetbal en freerunnen). Als er een sport is wat echt bij je past, dan kan ik samen met je ouder(s) / verzorger

(s) kijken waar dit in de buurt zou kunnen en regel ik een proefles. Het is vooral een leuke, sportieve en actieve les waarin we samen zorgen dat iedereen met plezier meedoet. Geef je op bij juf Eylem,  doe mee met Multisport en vind jouw droomsport!

Ik zie jullie heel graag na de vakantie in de gymzaal!

Met sportieve groet,

Liesbeth Hendriks

Vanaf vrijdag 23 oktober tot het einde van het schooljaar (m.u.v. de schoolvakanties):

Gym+               14.10u – 15-10u

Multisport      15.30u – 16.30u

Schoolontbijt

Op donderdag 5 november zullen wij samen met de Montessori meedoen met het Nationaal Schoolontbijt. Ontbijten is erg belangrijk voor de kinderen en we willen er daarom ook extra aandacht aan besteden.

Schoolmelk en schoolfruit

Binnenkort starten we met zowel het schoolfruit als de schoolmelk. Deze zullen beiden 3 keer per week aangeboden worden. De precieze dagen weten we nog niet. Zodra we dit weten, dan hoort u dit van ons. De data kunnen wij u wel vast geven: 

 • 2-11-2020  t/m 09-04-2021    Schoolmelk
 • 9-11-2020  t/m 16-04-2021    Schoolfruit

Activiteiten herfstvakantie

Afbeelding herfst plein.pngAfbeelding voetb kamp.pngAfbeeldingcursussen.png​Agenda, Ouderbijdrage, Opening Kinderboekenweek, Schoolontbijt, Schoolmelk en schoolfruit, Activiteiten herfstvakantie, Naschoolse activiteiten. 

Foto's

Video's

Meer informatie