Nieuwsbrief februari 2017

  • Gemaakt op: 17-2-2017 00:00
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door: Joze Ammerlaan
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

Agenda

20 t/m 24 feb  Voorjaarsvakantie         

27 feb                Luizencontrole

2 mrt                  Open les

6 mrt                  Hercontrole luizen

7 mrt                  MR-vergadering

13 mrt                Kleuters thema lente

30 mrt                Studiedag, leerlingen vrij

 

Vakantieplannen

Het is bijna weer vakantie! Even tijd om weer bij te komen van alles wat we gedaan hebben...Cito-toetsen, rapportgesprekken, maar ook natuurlijk al het andere werk in de klas. We hopen dat iedereen even geniet van een welverdiende vakantie.

Wist je dat...

...juf Mieke gaat langlaufen in Tsjechië?
...juf Ingeborg H een nachtje naar het Eftelinghotel gaat?
...meester Sander languit op de bank gaat liggen?
...meester Lout voor het eerst op skivakantie gaat met zijn zoon?
...juf Evrim lekker gaat uitwaaien in Turkije?
...juf Kirsten een kitten thuis krijgt en moet gaan opvoeden?
...juf Marlies de zolder gaat opruimen?
...juf Heidi het nog niet weet?
...juf Bea op vakantie gaat naar Egypte?
...juf Anita een paar dagen naar vrienden in Limburg gaat?
...juf Anneloes met haar zoon naar de kinderboerderij gaat?
...juf Ingeborg P gaat wandelen met de hond?
...juf Hellen naar Spanje gaat?
...juf Rabia haar ouders in Marokko gaat opzoeken?
...juf Marianne lekker gaat shoppen?
...juf Corina lekker gaat relaxen?
...juf Mary-Linn Bob de Bouwer gaat spelen in haar nieuwe huis?
...juf Derya iets leuks met haar dochter gaat doen?
De andere juffen en meesters gaan natuurlijk ook genieten van de vakantie!

 

Update gezondheid meester Paul

Uit de laatste bloedonderzoeken blijkt dat de verkeerde cellen zijn teruggedrongen, dus dat is positief nieuws! Meester Paul is nu bezig om zijn conditie te verbeteren. Met veel geduld komt meester Paul steeds een stapje in de goede richting. Wij wensen meester Paul veel sterkte.

 

Baby nieannemarie.jpguws

Juf Annemarie is bevallen van een gezonde dochter Daphne. Moeder en dochter maken het goed. Wij wensen juf Annemarie, haar man klaas-Jan en beide dochters Myrthe en Daphne veel liefde en gezondheid toe!

 

Even voorstellenikram.png

Hallo allemaal! Voor velen ben ik een nieuw gezicht, daarom zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Ikram Akhamrane (24 jaar) en mij kun je tegenkomen op de maandag en dinsdag in en rondom groep 5. Deze school is voor mij geen onbekend terrein, want zelf heb ik ook acht leuke en leerzame jaren op de Rosaschool gehad. Zelf vind ik het fantastisch dat ik na al die jaren hier zelf les mag geven. Na mijn opleiding pedagogiek ben ik  huiswerkbegeleiding en bijles gaan geven. Wat ik overigens de rest van de week ook doe. Verder geef ik ook nog les op de Weekendschool! Ik zal mijn uiterste best doen om mijn bijdrage te leveren aan een inspirerend en fijn schooljaar.

 

Adviesgesprekken groep 8

Wat een spannende tijd hebben wij de eerste week van februari gehad. Na een half jaar keihard werken, was het nu tijd om het uiteindelijke advies te horen. Niet alleen de kinderen waren gespannen, maar ook de ouders en zelfs de juffen vonden het spannend. Alle kinderen kwamen met hun ouders langs en gelukkig waren er na de gesprekken bijna alleen maar blije ouders en nog vrolijkere kinderen. Hard werken en een goede inzet en werkhouding werpt meestal wel zijn vruchten af! Nu is het tijd om alle open dagen van de middelbare scholen te gaan bezoeken. Dan gaan de kinderen een lijst maken van hun favoriete scholen om die bij hun eigen nummer 1 school te gaan inleveren. Op 7 april horen wij daarvan de uitslag. Weer een spannend moment, maar daarover schrijven we een andere keer verder.

 

Leerplicht

Wij zijn bezig met het handhaven van de leerplicht. Na 3 keer te laat komen krijgt u van ons een brief die u ondertekend moet retourneren aan de leerkracht. Na 6 keer te laat komen neemt de directie contact met u op. Bij 9 keer of meer te laat krijgt u een oproep van de leerplichtambtenaar.

 

Nieuwe datun schoolreisje

Het schoolreisje stond gepland op woensdag 24 mei. In overleg hebben we besloten om deze te verplaatsen naar: maandag 22 mei.

 

Luizen

Na de vakantie zijn er vaak luizen te vinden. Controleer het weekend voordat de school weer begint uw kind(-eren) op luizen en/of neten. Heeft u luizen of neten gezien, wilt u dan ook direct overgaan op behandeling van de luizen en/of neten?! Hier kunt u diverse materialen voor kopen bij de drogist.

We wensen iedereen een hele fijne voorjaarsvakantie. En we zien de kinderen op maandag 27 februari graag weer uitgerust terug op school.

 

Foto's

Video's

Meer informatie