Nieuwsbrief 10 maart 2016

  • Gemaakt op: 10-3-2016 00:00
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door: Iraida Clare
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

GYM 

In week 10 en 11 zullen alle leerlingen van de groepen 3 t/m 8 kennismaken met tennis tijdens de gym. 
Leerlingen die enthousiast zijn geworden voor deze sport zijn van harte uitgenodigd om op vrijdag 18 maart deel te komen nemen aan de feestelijke instuif bij TC IJBURG vanaf 16.00 uur.  
Adres: Zandzeggestraat 1 in IJburg.  
Tevens zal er een speciaal aanbod komen voor de leerlingen van de Willibrord om ook bij de vereniging kennis te maken met tennis. 
 

Stand van Zakengesprekken  

 Dinsdagmiddag en avond 15 maart en donderdagmiddag 17 maart zijn de Stand van Zakengesprekken.  
 
Ouders kunnen zich inschrijven voor een gesprek. De intekenlijsten hangen al bij de deur. Vanaf groep 5 gaan de kinderen mee naar het gesprek. 


Partou Kinderopvang​

 ​​​​Partou en de Willibrord school werken al vele jaren prettig samen. Kinderen van 4 tot 7
jaar vangen we op in onze bso locatie die zich in school bevindt Voor kinderen van 7 t/m
12 jaar bieden we opvang op onze bso locatie aan het Ed Pelsterpark. Op deze manier kunnen we goed inspelen op de behoefte van kinderen en zo leeftijdsgerichte activiteiten aanbieden. 

 
Plezier en ontspanning na een drukke schooldag zijn bij Partou belangrijk. Kinderen kunnen vrij spelen maar hebben ook de keuze uit een breed, gevarieerd activiteitenaanbod. Buiten, bewegen en muziek staan hierbij centraal. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan maken van kunstobjecten, schilder- en henna workshops en koken. 

 
In de vakanties hebben we een afwisselend vakantieprogramma en trekken we er lekker op uit: zo gaan we naar het tropenmuseum, schaatsen of het poppentheater.  Of we gaan naar het bos met onze eigen Natuurbus. Onze ouders kunnen via het digitale platform en app ‘Mijn Kind’ met foto’s en korte verslagen de dag van hun kind op afstand meebeleven. Hierdoor krijgen ze een nog beter beeld van wat er zich afspeelt op de bso tussen het brengen en het ophalen van hun kind. 

Meer informatie over de bso vestigingen, openingstijden, onze flexibele contractvormen en tarieven vindt u op www.partou.nl/ bso​ Zwanebloemlaan en bso Ed Pelsterpark. Wilt u een keer komen kijken. neem dan vooral contact met ons op. We laten u graag de locatie zien.  
Maaike van der Marel ( bso Zwanebloemlaan) en Maaike Schoone ( bso Ed Pelsterpark) 
 

MR nieuws  

VACATURE: 
Oudergeleding Medezeggenschapsraad  
Willibrordschool 
[voorzitter] 
   
Samen werken aan een optimale leeromgeving? 
Meebeslissen over veranderingen binnen school  
Lees  hier meer over in de bijgevoegde bijlage ​
 

SE DAG, opvang tijdens studiedagen 

Terugblik ‘S.E. Week’ IJburg 
De week voorafgaande aan de krokusvakantie waren de leerlingen van de Willibrord, de Poseidon en de Archipel vrij in verband met een studieweek van de docenten. 
S.E. Dag heeft tijdens deze week de opvang verzorgd voor de leerlingen in het schoolgebouw van de Poseidon. Het was een waanzinnig leuke week! 
 
Het thema van de week was ‘kamp’ en de kinderen hebben een week lang gewerkt aan een toneelstuk. Op vrijdagmiddag werd de week afgesloten met een super leuke voorstelling waarbij vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s van harte welkom waren om te komen kijken. De kinderen deden het ontzettend leuk, een groot succes! 
Verder is er gekookt, zijn er prachtige dingen geknutseld (oa schatkaarten, knapzakjes, fotolijstjes en schuddebollen) en stond er elke middag een spel voor de hele groep op het programma. Vooral het ‘waslijnspel’ van dinsdagmiddag was favoriet!  
 
Aankomende ‘S.E. Dagen’ op de Willibrord 
Dinsdag 29 maart is de volgende dag dat de leerlingen van de Willibrord vrij zin in verband met een studiedag. Uiteraard is er ook dan een ‘S.E. Dag’. Het thema is ‘atleten’ en er staat onder andere een zeskamp op het programma. 
Meer informatie over de ‘S.E. Dagen’, thema’s en activiteiten vindt u op de website of in de flyer. 
 
Wij hanteren de reguliere schooltijden en de kosten van deelname aan één 'S.E. Dag' zijn €26,50 euro per kind. Voor broertjes en zusjes geldt een korting van 15%. 1e kind €26,50 euro, 2e kind €22,50 euro en 3e kind €19,- euro. 
 
Aankomende ‘S.E. Dagen’ op de Willibrord: 
Dinsdag 29 maart 
‘S.E. WEEK’ maandag 13-vrijdag 17 juni 
 
Meer informatie en inschrijven? www.sedag.nl ​
 ​

​Gym, Stand van Zakengesprekken en SE-Dag.

Foto's

Video's

Meer informatie