Nieuwsbrief 17 december 2015 (Ouderbijdrage)

  • Gemaakt op: 17-12-2015 00:00
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door: Iraida Clare
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

Nieuws van de Ouderraad 

De Ouderraad heeft het afgelopen jaar een wisseling van de wacht gehad en bestaat momenteel uit Gemma Boers, Kim Smeets, Desiree Weber, Miriam Blok (namens school) en Michiel Bonte. Uiteraard zijn we altijd op zoek naar versterking dus als je interesse hebt; meld je aan via willibrordor@gmail.com. Sinds het begin van dit nieuwe schooljaar is er hard gewerkt aan een aantal nieuwe initiatieven van de Ouderraad die hieronder kort worden omschreven; 
 

Wijziging van ouderbijdrage- inning 

 Voor de inning van de ouderbijdrage zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met ClubCollect. ClubCollect zal namens de ouderraad naar alle ouders een e-mail, SMS of brief verzenden met het verzoek de ouderbijdrage a 75 euro per kind te voldoen. In deze berichten is een link opgenomen. Via deze link kunt u de ouderbijdrage per automatische incasso of via iDEAL voldoen. Als u eerder al een machtiging hebt afgegeven wordt deze als zodanig ook verwerkt binnen het nieuwe systeem. Verder kunt u aangeven of u de ouderbijdrage in één keer wilt voldoen of in termijnen (voor gespreid betalen wordt een klein bedrag in rekening gebracht). Indien u heeft gekozen voor betaling in termijnen dan krijgt u voor elke vervaldatum een herinnering per e-mail, SMS of brief. Indien wij nog niet beschikken over uw (juiste) telefoonnummer en/of e-mailadres dan zult u binnenkort een brief ontvangen met een inlogcode voor een beveiligde webpagina waar u deze gegevens kunt invullen. 
 
Het doel van de samenwerking met ClubCollect is enerzijds dat het innen van de ouderbijdrage ons minder tijd en energie zal kosten. Maar een groot voordeel is ook dat u gespreid kunt betalen en dat u uw gegevens makkelijker kunt wijzigen en wij vervolgens altijd met een up-to-date adressenbestand kunnen werken. Wij hopen dat u ons ondersteunt met deze nieuwe werkwijze die ook al veel wordt gebruikt op diverse sportverenigingen zoals AHC IJburg. Meer informatie over de werkwijze van ClubCollect kunt u vinden opwww.clubcollect.com of u kunt contact zoeken met Michiel Bonte (willibrordor@gmail.com) 
 

Evenementen en activiteiten 

Dit schooljaar zijn er al weer een paar evenementen georganiseerd zoals de "Zomerkoffie" en een lunch voor de leerkrachten op "De dag van de leerkrachten" en uiteraard het Sinterklaasfeest. Deze evenementen zijn succesvol afgesloten dankzij de hulp van een aantal fantastische vrijwilligers die zich namens de ouderraad en samen met school hebben ingezet om bijvoorbeeld boodschappen te doen, de school te versieren en alles achteraf weer op te ruimen. Met het gevaar dat we een aantal mensen vergeten willen we namens de ouderraad toch graag de volgende personen daarvoor bedanken; Barbara Eugster, Mascha Loomans, Rascha Sobn en de leerkrachten van de "Sintcommissie" voor het organiseren van het Sinterklaasfeest. Voor de prachtige kerstversiering willen we Suus Balak, Marco Touwslager, Desiree en Mascha bedanken. En uiteraard het koor van de leerkrachten want het geeft een mooie sfeer om 's ochtends in het donker zo op school aan te komen! 

Kerstborrel 
Vanavond sluiten we dit (kalender)jaar af met het Kerstdiner voor de kinderen. Tijdens het Kerstdiner nodigen we alle ouders uit om lekker te blijven hangen voor de Kerstborrel. Er is Gluhwein, Erwtensoep en andere hapjes en drankjes. Voor de Kerstborrel willen we Daniella Snijder en Gerda Polderman bij voorbaat al hartelijk bedanken voor het organiseren. Komt dus allen!  
 

WPTP Willi Parents Team Party 

Het is inmiddels al weer twee jaar geleden dat het laatste WPTP feest werd gegeven in The Lighthouse. Wij vonden het daarom een goed idee om weer een feest te organiseren. Dit "ouder en leerkrachten" feest vindt plaats op vrijdag 12 februari 2016 in "De Kapel" op Blijburg (prachtige nieuwe "vaste" locatie). Met de hulp van DJ Ger & Friends belooft dit een mooi jaren 80 / 90 disco feest te worden zonder fratsen, alhoewel de feestcommissie nog broedt op originele verassingen... Wij hopen op een hoge opkomst zodat ouders en leerkrachten elkaar nog beter leren kennen in een informelere setting dan de gemiddelde maandagochtend in de klas :). De WPTP wordt georganiseerd door Martijn Bakker, Elian Swaab, Dick van Ierland (namens school), Anton de Jong en Michiel Bonte. 
 

Facebook pagina ouderraad 

 Om op de hoogte te blijven van de diverse evenementen en activiteiten die er vanuit de ouderraad in samenwerking met school worden georganiseerd kun je ons vanaf nu volgen op Facebook via www.facebook.com/willibrordijburg/. De Facebook pagina heeft puur een informatief karakter en is niet bedoeld als platform om onderling op elkaar te reageren. 

​Nieuws van de Ouderraad, evenementen en Facebookpagina.​

Foto's

Video's

Meer informatie