Nieuwsbrief 22 november 2016

  • Gemaakt op: 22-11-2016 00:00
  • |
  • Gewijzigd op:
  • |
  • Geplaatst door: Iraida Clare
  • |
  • Auteur:  
  • |
  • Fotograaf:  

Inning Ouderbijdrage

Onlangs is naar alle ouders een link gestuurd voor de betaling van de ouderbijdrage. Ouderbijdrage kan via Ideal of automatische incasso worden betaald. Dit kan niet meer contant op school.  Iedereen kan zijn of haar naw gegevens aanpassen binnen Clubcollect. Er kan in 3 termijnen worden betaald; 15 dec, 15 feb en 15 april.
Ouderbijdrage is vrijwillig, echter bij niet betalen kan de consequentie zijn dat kinderen worden uitgesloten aan bijvoorbeeld deelname aan schoolreisjes aan het eind van het jaar. Dit gaat altijd in overleg met jullie.
De inning van de ouderraad bijdrage staat volledig los van de inning van de Tussen schoolse Opvang die door Josine en Harmke wordt gecoördineerd.  Wij maken echter wel allebei gebruik van hetzelfde systeem van Club Collect. Mochten er verder nog vragen zijn dan hoor ik het graag! Dank alvast namens de Ouderraad, voor vragen over de procedure van Club Collect kunt u mailen naar Michel Bonte: chielemans@gmail.com
Heeft u problemen met het volledig betalen van de ouderbijdrage dan kunt u contact opnemen met de administratie: willibrord.info@askoscholen.nl

 
Werkdagen Ellen 
Vanaf deze week ben ik, zoals eerder al officieel aangekondigd, minder op de Willibrord aanwezig. Mijn dagen, tijd en verantwoordelijkheden ga ik vanaf deze week niet alleen inzetten op de Willibrord, maar verdelen met onze zusterschool de Avonturijn. Een uitdaging waar ik veel zin in heb. 
Het houdt praktisch in dat ik (voorlopig) twee dagen op de Willibrord aanwezig ben. Dat zullen de maandag en woensdag zijn. Natuurlijk ben ik ook op de andere dagen eindverantwoordelijk voor de Willibrord en altijd per mail of telefonisch bereikbaar.
Een aantal verantwoordelijkheden nemen Jolanda Witlox en Jolanda Deriga van mij over. Belangrijk voor jullie is om te weten dat Jolanda Witlox het eerste aanspreekpunt voor ouders en kinderen van de groepen 1 t/m 4 is en Jolanda Deriga dit voor de ouders en kinderen van groepen 5 t/m 8 is. Dat betekent bij vragen, extra ondersteuning of calamiteiten zij degenen zijn die je kunt benaderen.
Voor de duidelijkheid hieronder de werkdagen van de de schoolleiding.

 
Ellen Scheermeijer
bereikbaar op maandag en woensdag
spreekuur op maandag 8.30-9.00 uur

 
Jolanda Deriga
bereikbaar op maandag en dinsdag (en woensdag en donderdag voor groep 8)
spreekuur op dinsdag 8.30-9.00 uur

 
Jolanda Witlox
bereikbaar op maandag, donderdag en vrijdag (en dinsdag en woensdag voor groep 4)
spreekuur op vrijdag 8.30-9.00 uur

 
De plek waar wij vanaf volgende week alledrie te vinden zijn, is het kantoor links naast de entree in de centrale hal.

 
Proefopstelling Straatverlichting
Op vrijdag 25 november zal op de beide schoolpleinen van de Willibrord extra verlichting worden geplaatst. Dit in verband met de ervaren overlast van hangjongeren. Wij willen dan ook omwonenden vragen om een extra oogje in het zeil te houden. Indien nodig kan de politie gebeld worden. 

 
Kerstdiner
De kinderen zijn donderdagmiddag 22 december vanaf 12.15 uur vrij. Ze zijn om 6 uur weer welkom op het Kerstdiner. Voor de ouders wordt er een borrel georganiseerd tussen 6 en 7.

 
Ouderochtend hoog– en meerbegaafdheid
De ouderochtend op 2 december kan helaas geen doorgang vinden. We willen deze ochtend verzetten naar 7 december. Zelfde tijd: van 08.30- - 09.30 uur. Tijdens de ochtend zal uitleg gegeven worden over de onderwijsbehoeften van cognitief sterke leerlingen en de invulling daarvan binnen ons onderwijs. Iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp is van harte welkom in de Cantina.

 

​​Inning Ouderbijdrage, werkdagen Ellen, & Kerstdiner.​

Foto's

Video's

Meer informatie