Ontdek waarom wij trots zijn op onze school. 

Begrijp waarom wij de leukste school van IJburg zijn.​


Nieuwsgierig?

De Willibrord is een ontwikkelingsgerichte school, waar gewerkt wordt vanuit thema’s en waar we kinderen helpen om een kritische en ontdekkende houding te ontwikkelen. 
Wil je meer weten? Je kan ten alle tijden een online afspraak maken via Rebecca Steeman: r.steeman@askoscholen.nl of kijk bij: 'aanmelden op onze school' voor meer informatie. 
homepageimage.png 
 
Bij ons op school vindt u een bruisend team, sprankeling & enthousiasme, mag elk kind zijn wie hij is én staat plezier bovenaan. Ons team doet er alles aan om kinderen zelfbewustheid, zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid mee te geven.
Wij hopen u met deze website te laten zien wat er op onze school gebeurt. Zodat u goed op de hoogte blijft van alles wat er speelt op de school van uw kind. Óf dat u nieuwsgierig bent geworden naar onze school, zodat u ​een goede keuze kunt maken bij de zoektocht naar de juiste school voor uw kind.
In het laatste geval nodigen wij u uit om onze website of schoolgids uitgebreider te bekijken of een afspraak te maken voor onze informatie momenten. U bent natuurlijk ook welkom om zo maar eens langs te lopen of een kijkje te nemen!
Heeft u vragen naar aanleiding van deze site dan horen wij het graag.
Ellen Scheermeijer
Directeur de Willibrord

 Nieuws

 Activiteiten

februari
22-2-2021Voorjaarsvakantie tot en met 26 februari
april
1-4-2021Studiedag, kinderen zijn vrij
2-4-2021Paasvakantie tot en met 5 april
27-4-2021Koningsdag, kinderen zijn vrij
mei
3-5-2021Meivakantie tot en met 14 mei

 Aanmelden op onze school

 Volg ons ook via

thumbnail_FB.png  thumbnail_Insta.png