​Welkom bij de Willibrord!


De Willibrord is vanaf 12 april officieel de 2e Mindful School in Amsterdam

Een challenge. Stel je voor: een meditatie met 400 basisschoolkinderen, alle leerkrachten, ouders en genodigden.  

Op 12 april gingen we met elkaar deze Mindful Challenge aan.

Wat betekent dit? 

Op 12 april vierden we dat de Willibordschool officieel een 'Mindful School' is. Dit betekent dat met ingang van dit schooljaar alle kinderen op De Willibrord ieder jaar een 8-weekse aandachtstraining krijgen. Ook betekent dit dat inmiddels 90% van alle leerkrachten een training heeft gevolgd. Alle inzet en positieve resultaten waren wat ons betreft een feestje waard. Het was een bijzondere ochtend met, naast deze Mindful Challenge, diverse interessante sprekers. 


Ontdek waarom wij trots zijn op onze school. Begrijp waarom wij de leukste school van IJburg zijn.​


Nieuwsgierig?

De Willibrord is een ontwikkelingsgerichte school, waar gewerkt wordt vanuit thema’s en waar we kinderen helpen om een kritische en ontdekkende houding te ontwikkelen. 


 
homepageimage.png 
 
Bij ons op school vindt u een bruisend team, sprankeling & enthousiasme, mag elk kind zijn wie hij is én staat plezier bovenaan. Ons team doet er alles aan om kinderen zelfbewustheid, zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid mee te geven.
Wij hopen u met deze website te laten zien wat er op onze school gebeurt. Zodat u goed op de hoogte blijft van alles wat er speelt op de school van uw kind. Óf dat u nieuwsgierig bent geworden naar onze school, zodat u ​een goede keuze kunt maken bij de zoektocht naar de juiste school voor uw kind.
In het laatste geval nodigen wij u uit om onze website of schoolgids uitgebreider te bekijken of een afspraak te maken voor onze informatie momenten. U bent natuurlijk ook welkom om zo maar eens langs te lopen of een kijkje te nemen!
Heeft u vragen naar aanleiding van deze site dan horen wij het graag.
Ellen Scheermeijer
Directeur de Willibrord

 Activiteiten

november
21-11-2019Stand van Zaken gesprekken alleen (middag)

 Aanmelden op onze school