De Ouderraad

​​De Ouderraad heeft bestaat momenteel uit: Mascha Loomans (penningmeester), Kim Smeets, Judith van der Horst en Miriam Blok (namens school). Uiteraard zijn we altijd op zoek naar versterking dus als je interesse hebt, meld je aan via het email adres van de OR van de Willibrord: willibrordor@gmail.com.

Sinds het begin van het schooljaar 2015 is er hard gewerkt aan een aantal nieuwe initiatieven van de Ouderraad die hieronder kort worden omschreven.

Wijziging van ouderbijdrage­ inning
Voor de inning van de ouderbijdrage zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met ClubCollect. Het doel van de samenwerking met ClubCollect is enerzijds dat het innen van de ouderbijdrage ons minder tijd en energie zal kosten. Maar een groot voordeel is ook dat u gespreid kunt betalen en dat u uw gegevens makkelijker kunt wijzigen en wij vervolgens altijd met een up-to-date adressenbestand kunnen werken. Wij hopen dat u ons ondersteunt met deze nieuwe werkwijze die ook al veel wordt gebruikt op diverse sportverenigingen zoals AHC IJburg. Meer informatie over de werkwijze van ClubCollect kunt u vinden opwww.clubcollect.com of u kunt contact zoeken met Macha Loomans (willibrordor@gmail.com)

Evenementen en activiteiten
Elk jaar worden evenementen georganiseerd zoals het Sinterklaasfeest en de Kerstborrel. Ook hebben wij de leerkrachten verrast met lekkere dingen en een leuke tijdschriftenbon op “De dag van de leerkrachten”.

 
Willi Parents Team Party
De WPTP in Blijburg zijn altijd een groot succes​. we gaan proberen dit jaar weer een party te organiseren.

Facebook pagina ouderraad
Om op de hoogte te blijven van de diverse evenementen en activiteiten die er vanuit de ouderraad in samenwerking met school worden georganiseerd kun je ons volgen op Facebook. De Facebook pagina heeft puur een informatief karakter en is niet bedoeld als platform om onderling op elkaar te reageren.